Tornion kaupunki työnantajana

 

Työpaikka Tornion kaupungilta?


Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Ilmoitamme avoimista työpaikoista ja kesätyöpaikoista omien kotisivujen ohella mm. alueen sanomalehdissä sekä työvoimahallinnon sivuilla.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.

Yhteystiedot:

Tornion kaupunki / Henkilöstöpalvelut
Henkilöstöpäällikkö
Anja Huhtanen
puh. 040 544 2765
anja.huhtanen@tornio.fi

 

Koululaisten ja opiskelijoiden kesätyö

Kesäisin tarjoamme koululaisille ja opiskelijoille työ- ja harjoittelupaikkoja n. 150 nuorelle. Kesätyöpaikkaan valittavan on oltava 16 vuotta täyttänyt torniolainen nuori.

Tornion kaupunki tuottaa kuntalaisille jokapäiväiseen arkeen kuuluvia hyvinvointipalveluja, esim. terveydenhuoltoa, päivähoitoa, vanhuspalveluja, koulutusta, vapaa-aika- ja kulttuuripalveluja, teitä, asuinalueita ja elinympäristöä. Kuntatyöhön tutustuminen kannattaa aloittaa jo kouluaikana.

Kesätyöpaikkahakemus täytetään sähköisesti Kuntarekryn kautta 28.2.2015 klo 16.00 mennessä Tornion kaupungin verkkosivuilla www.tornio.fi/Avoimettyopaikat

Yhteystiedot:

Tornion kaupunki / Kesätyöllistäminen
Työnsuunnittelija
Hanna Rääpysjärvi-Kangas
puh. 040 660 3145

hanna.raapysjarvi-kangas@tornio.fi

 

Nuorten työllistäminen yrityksiin ja yhdistyksiin / Nuorten kesätyöseteli

Tornion kaupunki on ottanut käyttöön nuorille kesätyösetelin, jolla nuori voi hakea kesätyötä yrityksestä tai yhdistyksestä. Yrittäjän/yhdistyksen ottaessa nuoren kesätyösetelillä töihin kaupunki sitoutuu maksamaan yrittäjälle/yhdistykselle tukea 110 e/viikko, enintään 4 viikon ajalta. Tämä korvaa aikaisemman " Tutustu työelämään ja tienaa"- kampanjan. Yrittäjän/yhdistyksen edellytetään maksavan nuorelle oman työehtosopimuksen mukainen palkka. 

Opinto-ohjaajat jakavat maaliskuun aikana kesätyösetelit yli 15-vuotiaille peruskoululaisille, lukiolaisille ja torniolaisille ammattikoulussa opiskeleville nuorille. Tällä tavoin toivotaan n. 250 nuoren saavan työpaikan yrityksestä tai yhdistyksestä.

Yhteystiedot:

Tornion kaupunki / Kesätyöllistäminen

Työnsuunnittelija
Hanna Rääpysjärvi-Kangas
puh. 040 660 3145

hanna.raapysjarvi-kangas@tornio.fi

 

Pitkäaikaistyötön, työllisty yhdistyksen/yrityksen palvelukseen kuntalisällä

Kuntalisän tarkoituksena on pidentää torniolaisten työllistettävien palkkatukijaksojen kestoa ja parantaa yritysten/yhdistysten mahdollisuuksia työllistää työttömiä työnhakijoita. Kuntalisää maksetaan 6 kuukauden ajalta.

Yritysten kuntalisähakemus ja ehdot
Yhdistysten kuntalisähakemus ja ehdot

 Yhteystiedot:
Tornion kaupunki / Yhdistysten ja yritysten kuntalisä

Työnsuunnittelija
Hanna Rääpysjärvi-Kangas
puh. 040 660 3145

hanna.raapysjarvi-kangas@tornio.fi

 

Työ- ja yksilövalmennus - Tornion Työvoimalasäätiö

Työvoimalasäätiön toiminnan ydin on tuotannollisen työn yhteydessä toteutettu työ- ja yksilövalmennus säätiön valmennuspisteissä.
Työvoimalasäätiö on erityistyöllistämisen yksikkö, joka kuntouttaa, valmentaa ja kouluttaa aina oikean työn ohessa. Säätiöllä on useita valmennuspisteitä, joissa valmentautujamme työskentelevät.
Työvoimalasäätiön kotisivut 


Yhteystiedot:
Tornion Työvoimalasäätiö
Toiminnanjohtaja
Samuel Juntunen
puh: 0400 295 121

 

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ


Tornion kaupungin työhyvinvointi

Tornion terveyskeskus, työterveyspalvelut

Kuntoutuksen asiakasyhteistyöryhmä

 

Edellinen

Jaa tämä Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa tämä Twitterissä