PERÄPOHJOLAN MARKKINAT

 


Ohjelma ja historialliset roolihenkilöt

Markkina-alueelle on vapaa pääsy. 
Käynti Rantakadun markkinaportista Tornion kirjaston ja Aineen taidemuseon edustalta. Sijainti kartalla
HUOM! Keskikatu on suljettu autoliikenteeltä. Autot pyydetään jättämään Torikentälle, Länsirannalle, kauppakeskuksen parkkihalliin tai kirjaston parkkipaikalle.

 

PERÄPOHJOLAN MARKKINAT ovat suuri 1800-luvun alkuun sijoittuva käsityöläismarkkina- ja elämystapahtuma, joka toteutetaan lähes alkuperäisessä ympäristössä. Tapahtumaan osallistuu vuosittain aikakauden asuissaan yhteensä n. 100 myyjää ja roolihenkilöä. Markkinat tunnetaan korkeatasoisesta käsityötuotteiden, leivonnaisten ja design-tuotteiden tarjonnastaan. Markkinoita elävöittävät historialliset roolihenkilöt, musiikkiesitykset ja Puolipäiwän Saarna. Lapsille molempina päivinä perinneleikkejä ja -kilpailuja.

Markkinoiden kävijämäärä oheistapahtumineen 14 vuoden aikana on ollut keskimäärin 5000 kävijää/päivä. Markkinat toteutetaan Tornion ja Haaparannan kaupunkien Tornion seurakunnan, Tornion Pallo -47:n juniorien ym. yhdistysten yhteistyönä. TERVETULOA!

 


AINEEN TAIDEMUSEON JA KIRJASTON NÄYTTELYT sekä MARKKINARAVINTOLA (taidemuseon patiolla), avoinna markkina-aikaan!

Tarkemmat tiedot Arja Karhu/Tornion kansalaisopisto p. 050 597 1944 arja.karhu(at)tornio.fi ja TornioHaparanda matkailutoimisto p. 050 590 0562.Valokuvia vuodelta 2013 (kuvagalleriaan)

Valokuvia vuodelta 2012 (kuvagalleriaan)


Valokuvia vuodelta 2011 (kuvagalleriaan)


Valokuvia vuodelta 2010 (kuvagalleriaan)


Valokuvia vuodelta 2009 (kuvagalleriaan)


Valokuvia vuosilta 2006-2008 (kuvagalleriaan) 

 


Sivun alkuun

 

Jaa tämä Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa tämä Twitterissä