Etusivu | Tornio-info | Tornio-info | Päätöksenteko, hallinto ja organisaatio | Asiointi ja yhteystiedot | Kartta | Intranet
Tornion kaupunki - Ympäristöpalvelut
 

Tornion, Keminmaan ja Tervolan ympäristöpalvelut

Tornion, Keminmaan ja Tervolan ympäristöpalvelut hoitaa rakennusvalvonnan, ympäristönsuojelun, ympäristöterveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lupa- ja valvontaviranomaistehtäviä Tornion, Keminmaan ja Tervolan kunnissa. Viranomaisena toimii Tornion, Keminmaan ja Tervolan ympäristölautakunta. Ympäristöpalveluiden toiminta-ajatuksena on edistää elinympäristön turvallisuutta, terveellisyyttä, viihtyisyyttä, virikkeellisyyttä ja luonnontaloudellista kestävyyttä ja palvella kuntalaisia omalla toimialallaan sekä huolehtia yleisen edun huomioon ottamisesta.

Eläinlääkintähuolto

Eläinlääkintähuolto edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä turvallisten ja terveellisten eläimistä peräisin olevien elintarvikkeiden tuotantoa.

Eläinlääkintähuollon etusivu ja henkilöstö

Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonta edistää, opastaa ja valvoo rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä ja säilymistä sekä palvelee kuntalaisia ja huolehtii omalla toimialallaan yleisen edun huomioon ottamisesta.

Rakennusvalvonnan etusivu ja henkilöstö

Ympäristönsuojelu

Ympäristönsuojelu palvelee kuntalaisia ja yleistä etua edistämällä elinympäristön turvallisuutta, terveellisyyttä, viihtyisyyttä ja virikkeellisyyttä ja luonnontaloudellista kestävyyttä.

Ympäristönsuojelun etusivu ja henkilöstö

Ympäristöterveysvalvonta

Ympäristöterveysvalvonta edistää ja valvoo elinympäristön ja yksilön terveyttä ja hyvinvointia sekä harjoittaa korkealaatuista ympäristöterveydenhuollon valvontaa kohdellen toimijoita tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.

Ympäristöterveysvalvonnan etusivu ja henkilöstö