Huomasitko katukuvassa Meän Kesän?

Huomasitko katukuvassa Meän Kesän?

Tapahtumien kehittäminen Torniossa EAKR-hankeessa on Tornion kesän kärkitapahtumille lanseerattu uusi Meän Kesä -tapahtumamarkkinointimalli.

Meän Kesän tarkoituksena on tarjota kesän kärkitapahtumille oma kotipesä, josta tapahtumakävijä voi ketterästi löytää Tornion kesätapahtumat ja niiden ajankohdat. Meän Kesän tarkoituksena on myös helpottaa tapahtumajärjestäjien työtä tarjoamalla yhteismarkkinointia saman nimikkeen alla periaatteella ”joukossa on voimaa”.

Uutta kesätapahtumien ”sateenvarjoa” testattiin kesän 2021 aikana muun muassa lehtimainosten, Lapin Kansan digimainosten, tienvarsimainosten ja perinteisten roll up -mainosten avulla, unohtamatta sosiaalisen median kanavia.

Roomaakaan ei rakennettu yhdessä kesässä! Jotta saisimme Meän Kesästä parhaimman mahdollisen palvelukanavan on meille Meän Kesän testaajille ensiarvoisen tärkeää saada palautetta Teiltä, arvoisat tapahtumakävijät ja kuntalaiset!

Toivomme, että antaisitte Meän Kesälle hetken aikaa ja vastaisitte palautekyselyymme.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi Tornio-tuotepakettia. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Parhain terveisin
Tapahtumien kehittäminen Torniossa -hanke

Sivun alkuun