Jarrukadun, Vaihdekadun ja Raidekadun saneeraus- ja rakennusurakat alkavat, huomioi muuttuvat kulkujärjestelyt

Aloitamme Jarrukadun ja Vaihdekadun saneeraus- ja Raidekadun rakennusurakan viikolla 15/2023. Alueelle rakennetaan uusi hulevesijärjestelmä ja katurakenteet sekä uusitaan katujen jätevesiviemäröinti ja vesijohdot. Lisäksi urakka sisältää uuden Raidekadun rakentamisen kevyenliikenteen väylineen. Työt ovat alkaneet puiden poistolla ja jatkuvat Raidekadun massanvaihdolla ja hulevesijärjestelmän rakentamisella. Saneerattavien katujen työt tehdään sulan maan aikana kesällä.

Työmaa hankaloittaa liikennöintiä tonteille vesihuoltolinjojen ja katurakenteiden rakentamisen ajan Jarrukadun ja Vaihdekadun alueilla. Työmaa haittaa yksittäisille kiinteistöille pääsyä 2–3 päivän ajan. Kaivuutyö etenee keskimäärin 10 metriä päivässä. Jalankulku kiinteistöille säilytetään/järjestetään koko työmaan ajan.

Pyydämme asukkaita varaamaan astioihin vettä päivän tarpeen verran vesikatkojen johdosta. Vesikatkoksista tiedotetaan Tornion Vesi Oy:n tekstiviestijärjestelmällä ja suoraan asukkaille ilmoittamalla.

Tarpeetonta oleskelua urakka-alueella ja työmaa-alueen läpikulkua on turvallisuussyistä vältettävä. Normaali työaikamme on 7–15.30.

Pyydämme informoimaan työmaasta myös alueen lapsia ja kiinteistöissä vierailijoita. Huomioikaa alueella liikkuessanne lähes päivittäin muuttuvat kulkujärjestelyt.

Työmaan johto
Väinö Maijala, p. 0400 696181
Pentti Kaarlela, p. 0400 693886

Torniossa 12.4.2023

Väinö Maijala
Tornion Rakennussora Oy

Sivun alkuun