Kaavasuunnittelijan toimi, haku päättyy 8.3.2019 klo 15:00

Kaavasuunnittelijan tehtävänä on laatia itsenäisesti kaavoja ja maan­käy­tön suunnitelmia, havainnollistaa niitä Tornion kaupungilla käytössä olevin menetelmin, valmistella suunnittelu- ja poikkeamisluparatkaisuja sekä aloitteita ja lausuntoja päätöksentekoa varten.

Kaavasuunnittelijan toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkea­kou­lu­tutkinto. Kaavasuunnittelijalta edellytämme lisäksi kokemusta maankäytön suunnittelusta.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä oma-aloit­­teiseen työskentelyyn. Kaavasuunnittelijan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tietokoneavusteisen suunnittelun hallitsemista.  Erityisesti SketchUp Pro -havainnollistamissovellukseen perehtyneisyys katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden­tilastaan ennen vaalin vahvistamista. Toimia täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin internetsivulla osoit­tees­sa www.tornio.fi / Tornion kaupungin avoimet työpaikat 8.3.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja antaa kaupunginarkkitehti Jarmo Lokio, puh. 040 704 8720 ja tekninen johtaja Markus Kannala, puh. 040 583 5980 (etunimi.sukunimi@tornio.fi).

Linkki kuntarekryyn

 

Sivun alkuun