Kalottjazz & Blues festivaali kerää valokuvia 40-vuotisen taipaleen varrelta

Kalottjazz & Blues festivaali kerää valokuvia 40-vuotisen taipaleen varrelta

Kalottjazz & Blues festivaali juhlii tänä kesänä 40-vuotista taivaltaan. Vuosien varrelle on mahtunut monta muistoa, artistia ja kokemusta. Jazzien juhlavuoden kunniaksi haluamme tuoda näitä esille kuvien muodossa. Lähetäthän meille näitä kuvia ja jaa kokemuksesi kanssamme. Käyttökelpoisten kuvien lähettäneiden kesken arvomme kaksi jazzpassia, joilla saat pääsyn kaikkiin kesän konsertteihin kaverisi kanssa.

  • Voit osallistua enintään 5 (viidellä) kuvalla. Kuvien määrä ei ratkaise, vaan laatu. Sinulla tulee olla täydet oikeudet kuviin ja niiden julkaisemiseen. Et voi lähettää kilpailuun jonkun toisen henkilön ottamaa kuvaa, vaikka muuten omistaisitkin ko. kuvan kopion.
  • Otamme vastaan digitaalisia ja paperikuvia.
  • Digikuvat on nimettävä niin, että nimestä voi päätellä lähettäjän nimen, esimerkiksi: meikäläinen_matti_kuva1.jpg , meikäläinen_matti_kuva2.jpg
  • Kuvien lähettämisen yhteydessä tulee antaa lähettäjän nimi, osoite ja puhelinnumero sekä tarkemmat tiedot kuvista ja kuvausajankohdasta.

Kuvien käyttöoikeus

  • Kuvien oikeudet säilyvät kuvaajalla
  • Lähettämällä kuvat kilpailuun lähettäjä/kuvaaja myöntää järjestäjälle oikeuden hyödyntää niitä niin digitaalisessa kuin paikan päällä esitettävässä kuvanäyttelyssä ensi kesänä. Lisäksi sopivimmat kuvat tullaan laittamaan esille Kalottjazz&Blues -nettisivujen kuvagalleriaan.
  • Järjestäjä ei luovuta kuvia kilpailun ulkopuolisille tahoille.

Kuvat toimitetaan 30.4.2023 mennessä osoitteeseen kulttuuritoimisto@tornio.fi. Otsikkoon merkintä ”Kalottjazz & Blues kuva”. Digi- ja paperikuvat voi toimittaa myös Usb-tikulla tai kirjekuoressa osoitteeseen: Kulttuuritoimisto, keskikatu 22, 95400 Tornio. Kirjeessä tulee olla myös osoitetiedot, johon materiaali palautetaan.

 

Lisätietoja:

Tornion kulttuuritoimisto

kulttuuritoimisto@tornio.fi

Sivun alkuun