Katusaneeraukset Kivirannalla alkavat Onnipolulta ja Kumpumäenpolulta viikolla 19

Katusaneeraukset Kivirannalla alkavat Onnipolulta ja Kumpumäenpolulta viikolla 19

Aloitamme Kivirannan katusaneeraukset Onninpolun ja Kumpumäenpolun saneerauksilla viikolla 19/2023. Alueelle rakennetaan uusi hulevesijärjestelmä, katu- ja pyörätierakenteet sekä uusitaan jätevesiviemäröinti ja vesijohdot. Työt alkavat Kumpumäenpolun asfaltinpoistolla ja pyörätien rakennekerrosten vaihdolla. Onninpolun työt alkavat heti roudan sulettua tiealueelta.

Työmaa hankaloittaa liikennöintiä tonteille vesihuoltolinjojen ja katurakenteiden rakentamisen ajan. Työmaa haittaa yksittäisille kiinteistöille pääsyä 2–3 päivän ajan. Kaivuutyö etenee keskimäärin kymmenen metriä päivässä. Jalankulku kiinteistöille säilytetään tai järjestetään koko työmaan ajan.

Työmaan aikana ajoneuvoliikenne ja kevytliikenne ohjataan väliaikaisesti samoille reiteille. Pyydämme siis kaikkia olemaan erityisen varovaisia työmaa-alueella liikkuessanne.

Pyydämme asukkaita varaamaan astioihin vettä päivän tarpeen verran vesikatkojen vuoksi. Vesikatkoksista tiedotetaan Tornion Vesi Oy:n tekstiviestijärjestelmällä ja suoraan asukkaille ilmoittamalla.

Tarpeetonta oleskelua urakka-alueella ja työmaa-alueen läpikulkua on turvallisuussyistä vältettävä. Normaali työaikamme on 7-15.30.

Pyydämme informoimaan työmaasta myös alueen lapsia ja kiinteistöissä vierailijoita. Huomioikaa alueella liikkuessanne lähes päivittäin muuttuvat kulkujärjestelyt.

Työmaan johto
Väinö Maijala, p. 0400 696 181
Pentti Kaarlela, p. 0400 693 886

Torniossa 8.5.2023
Väinö Maijala
Tornion Rakennussora Oy

Sivun alkuun