Kaupunkilinjalle iltavuoroja, koulukuljetukset myös Wilmaan – kouluvuosi käynnistyy torstaina

Kaupunkilinjalle iltavuoroja, koulukuljetukset myös Wilmaan –  kouluvuosi käynnistyy torstaina

Harrastusralli helpottuu ja koulukuljetuksiin liittyvä joka syksyinen epätietoisuus hälvenee, kun harrastuksiin pääsee keskusta-alueella nyt kaupunkilinjan iltavuoroilla ja koulukuljetustiedotkin löytyvät jatkossa Wilmasta.

Wilmassa otetaan uuden lukuvuoden myötä käyttöön uusi toiminto, kun sinne tuodaan nähtäville oppilaskohtaiset koulukuljetustiedot. Tiedot löytyvät Tulosteet-välilehdeltä.

Tavoitteena on helpottaa oppilaiden ja huoltajien epätietoisuutta koulukuljetusten järjestämisestä etenkin niissä tapauksissa, joissa oppilas jatkaa uudessa koulussa esimerkiksi yläkouluun siirtyessään.

Raumon koulun rehtori Katri Keisu katsoo tulevaan kouluvuoteen odottavaisena.

– Toivon positiivista ja koulumyönteistä asennetta sekä oppilailta että vanhemmilta, hän lähettää terveiset.

Harrastuksiin kulkeminen helpottuu

Tornion kaupunkialueella liikennöivän Kaupunkilinjan vuoroja lisättiin keväällä. Etenkin uudet iltavuorot helpottavat kulkemista harrastuksiin.

Aikaisemmin kaupunkilinjan liikennöinti loppui jo klo 17, kun nyt esimerkiksi Putaalta keskustaan pääsee vielä iltakahdeksan kieppeillä.

– Kaupunkilinjaa ajetaan päivisin kahdella autolla, iltavuoroja yhdellä. Ilta-aikataulut on siis rakennettu yhdelle autolla ja tasalähdöin, seutulogistikko Kirsi Ylipiessa kertoo.

Koululaisten syyslukukausi Torniossa alkaa torstaina 8. elokuuta. Raumon koululla lukuvuosi käynnistellään jo kello 8, muissa torniolaiskouluissa klo 9.

Lue lisää

Koulujen työ- ja loma-ajat Torniossa lukuvuonna 2019-2020

Kaupunkilinjan aikataulut

Sivun alkuun