Ilmianna parhaat palat Torniosta – keräämme ideoita Torniosta kertoviin kaupunkivideoihin

Ilmianna parhaat palat Torniosta - keräämme ideoita Torniosta kertoviin kaupunkivideoihin

Tunnetko hyvän tyypin – rohkeasti erilaisen ja omalaatuisen arjen sankarin, yhteisösi ikiliikkujan, työn raskaan raatajan, oman elämänsä pellepelottoman, suuren sylin tai ihan vaan ihanan ihmisen, jonka tarina ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi esimerkkinä meistä torniolaisista? Ilmianna omintakeinen torniolainen ja kerro, miksi juuri hänen tarinansa kuuluisi taltioida Torniosta ja torniolaisista kertoviin markkinointivideoihin.

Entä mitä muuta haluaisit ehdottomasti näyttää muulle maailmalle Torniosta? Onko sinulla mielessä jokin tietty tilanne tai tapahtuma tai vaikkapa paikka, jonka haluaisit esitellä myös muille? Etsimme tuokiokuvia ja tunnelmia, pientä ja suurta, rumaa ja kaunista, ihmeellistä ja ihan tavallista, mansikkapaikkoja ja mieleenpainuvia maisemia – kaiken hyvän ja kauniin ohella mukana saa olla myös rosoa, kierrettä ja sopivasti särmää!

Vastaa kyselyymme viimeistään sunnuntaina 9. elokuuta ja autat meitä tallentamaan parhaat palat Torniosta. Kyselyyn vastataan nimettömänä. Hyödynnämme vastauksia, kun työstämme käsikirjoituksia, kartoitamme kuvauspaikkoja ja kaivamme esiin juuri oikeanlaista torniolaista twistiä. Kuvaamme materiaalia ympäri vuoden, ehdotuksesi voivat siis liittyä mihin vain vuodenaikaan.

Raportoimme työn etenemisestä verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Seuraa meitä ja näet, kuinka työ etenee. Tavoitteenamme on, että valmista on syksyllä 2021, juuri sopivasti kaupungin 400-vuotisjuhlavuonna!
Kiitos!

Vastaa kyselyymme 9. elokuuta mennessä

Siirry kyselyyn tästä

Sivun alkuun