Ketä muistaisit kulttuurilahjalla?

Ketä muistaisit kulttuurilahjalla?

Tornion kaupunki haluaa ilahduttaa kaupunkilaisia musiikkilahjoilla! Suuren suosion saavuttanut tempaus järjestetään nyt jo toista kertaa. Kulttuurilahja-konsepti on saanut inspiraationsa tv:n Suomi Love-ohjelmasta. Kulttuurilahja on kaupungin tarjoama lauluesitys, joka tuo musiikin suoraan henkilön tai yhteisön luokse. Lahja annetaan hyvin perusteltuun kohteeseen, henkilölle tai yhteisölle; lahjoja on annettavissa rajallinen määrä. Sen saaja voi olla esimerkiksi yksinäinen vanhus, 50-vuotishääpäiväpari tai vaikka tärkeää työtä tekevä työyhteisö. Kulttuurilahja-artistit tulevat esittämään lahjansaajalle kappaleen sovittuun aikaan ja paikkaan Tornio-päivien aikana tai niiden jälkeen kevään aikan.

Kulttuurilahja-artisteina toimivat Jukka ja Julia Lamminen ja duo Lumikehto. Lahjatoiveen lähettäjä voi myös toivoa tiettyä musiikkikappaletta tai musiikkityyliä ja artistimme toteuttavat toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Kulttuurilahjan saajia haetaan 17.3-14.4.2023 välisenä aikana. Päätökset lahjojen saajista tekee Tornion kulttuuritoimi.

Osallistu kulttuurilahjan hakuun tästä

Tornio-päivät

Sivun alkuun