Kulttuuri ja liikunta kohtaavat tämän vuoden Tornio-päivillä

Kulttuuri ja liikunta kohtaavat tämän vuoden Tornio-päivillä

Perinteisiä Tornion perustamisen kunniaksi järjestettäviä Tornio-päiviä vietetään tänä vuonna Torniossa teemalla ”Kulttuuri ja liikunta kohtaavat”.

Kulttuurin ja liikunnan on yleisesti tunnustettu lisäävän ihmisen hyvinvointia ja parantavan elämänlaatua. Ne ovat myös monella tapaa toisiansa tukevia elementtejä ja niitä voidaan törmäyttää ohjelman muodossa yllättävissäkin yhteyksissä. Torniossa on useita hyviä kulttuuripalveluiden tarjoajia ja lukuisia urheiluseuroja, joiden aktiivisuuden ansiosta saamme arkeemme sisältöä, juhlapäiviimme huippuhetkiä – elämäämme laatua ja hyvinvointia.

Tule mukaan järjestämään ohjelmaa!

Vireä kaupunkitapahtuma järjestetään 7.–12.5., jolloin yksityishenkilöillä, järjestöillä ja yrityksillä Torniossa on mahdollisuus ideoida omaa ohjelmaansa tapahtumaan annetun teeman pohjalta.

Tornio-päivillä järjestetään viime vuoden tapaan Tornio-tori lauantaina 11.5. Victoriantorilla. Toritapahtuma avaa Tornion torikesän ja se järjestetään yhdessä Victorian maalaistorihankkeen sekä Perheiden talon Kamraatti-hankkeen kanssa. Tapahtuma tarjoaa näyteikkunan torniolaisen harrastamisen, perheiden palveluiden sekä yhdistysten tarjonnan esittelylle. Lisäksi torikauppiailla on mahdollisuus tulla ilmaiseksi myymään tuotteitaan torille. Tapahtuman lavalla järjestetään ohjelmaa, johon toivotaan myös ehdotuksia.

Tehdään yhdessä kiinnostava tapahtuma! Ohjelmasi voi olla yksittäinen ohjelmanumero, kokonainen tapahtuma tai orastava idea – laita se meille tulemaan! Ilmoita tapahtumasi/ideasi 29.3.2019 mennessä oheisen lomakkeen kautta.

Tapahtumaa koordinoi Tornion kulttuuritoimisto.

Lisätietoja

Merja Stenberg
tapahtumatuottaja, Tornion kaupunki
merja.stenberg@tornio.fi
puh. 040 706 6637

Sivun alkuun