Lapin ammattikorkeakoulu palkitsi vuoden 2022 alumnit

Lapin ammattikorkeakoulu palkitsi vuoden 2022 alumnit

Lapin ammattikorkeakoulu on palkinnut vuoden 2022 alumnit. Palkittava alumni on henkilö, joka on erityisellä tarmokkuudella pitänyt esillä ammattikorkeakoulua tai omaa alaansa tai toiminut aktiivisesti ammattikorkeakoulun kanssa tai ansioituneesti ja sinnikkäästi omassa elämässään. Alumnit ovat Lapin AMK:sta tai sen edeltäjistä valmistuneita opiskelijoita.

Lapin ammattikorkeakoulun Vuoden 2022 YAMK-alumniksi on valittu Tornion kaupungin tekninen johtaja Markus Kannala. Toinen palkituista on Vuoden 2022 AMK-alumniksi valittu yhteisömanageri Eija-Sinikka Juho Tornion Rajalla -kauppakeskuksesta.

Tuore YAMK alumni Markus Kannala kertoo pitävänsä alumnitoimintaa ja yhteistyötä ammattikorkeakoulun kanssa tärkeänä. Markus Kannalan mukaan yhteistyö hyödyttää myös Tornion kaupunkia. On eduksi, että Tornion kaupunki on selvillä siitä, mitä ammattikorkeakoululla tapahtuu ja samalla on hyvä, että Tornion kaupunki on esillä myös ammattikorkeakoulun sisällä. Näin on helpompaa löytää uusia avauksia ja ideoita.

Onnittelut vuoden alumneille ja hyvälle yhteistyölle.

 

 

Sivun alkuun