Lapset ympäri Tornion onnittelevat 400-vuotiasta kotikaupunkia

Lapset ympäri Tornion onnittelevat 400-vuotiasta kotikaupunkia

Tornion kaupungille satelee ihania, iloisia onnitteluja historiallisen 400-vuotismerkkipäivän johdosta! Yllä olevat valokuvaterveiset olemme saaneet Kivirannan eskarista, jossa on taiteiltu upea torniolaisille tuttu maisema eskarin seinälle.

Hannulan eskarissa teemana olivat vuodenajat ja Arboretum

Hannulan eskarilaiset puolestaan innostuivat laulamaan pyöreitä täyttävälle kotikaupungilleen. Teemaksi valikoituneet vuodenajat näkyvät myös Pihlaja-, Kuusi- ja Mänty-ryhmän koristelemissa ikkunoissa. Kuulet lasten terveiset alla olevasta videosoittolistasta.

Videoterveiset Isopalon päiväkodista

Myös Isopalon päiväkoti lähettää videoterveiset Torniolle ja torniolaisille. Päiväkodillakin vietettiin keskiviikkona 12. toukokuuta Tornion 400-vuotisjuhlaa. Päiväkodissa on tutustuttu kevään aikana Tornioon mm. Iisakki Mustaparran tuomien kirjeiden kautta, perheiden omista tärkeistä paikoista ottamien valokuvien kautta, vierailulla Tornionlaakson museoon ja laulamalla Tornio-laulua, joka videossakin kajahtaa. Laulun sanat ovat tarinoineet Katariina, Norma ja Pirjo ja videon on koonnut Minna Isopalon päiväkodin henkilökunnasta.

Ruokapalvelut valmisti päivän kunniaksi lapsille ja nuorille herkullisen juhlamenun

Tornion merkkipäivä on näkyi myös päiväkodeissa ja kouluissa, joissa tarjoiltiin juhlan kunniaksi hieman fiinimpi menu. Kuvat ovat Kivirannan koululta, jossa Torniota juhlittiin koristelemalla myös ruokasali ja nostamalla lippu salkoon. Menussa on mukana lähiruokaa, esimerkiksi savuporoa Röngältä ja rieskaa Lapin leipomolta.

Kiitämme hurmaavia, taitavia lapsosia sekä upeaa henkilökuntaa kautta kaupungin ja toivotamme kaikille oikein hyvää juhlavuotta!

 

Sivun alkuun