Lomituksen paikallisyksiköt yhdistyivät, Pohjois-Suomen lomituspalvelut palvelee jatkossa kaikille yhteisessä asiakaspalvelunumerossa

Lomituksen paikallisyksiköt yhdistyivät, Pohjois-Suomen lomituspalvelut palvelee jatkossa kaikille yhteisessä asiakaspalvelunumerossa

Lomituspalvelut ottaa käyttöön yhteisen asiakaspalvelunumeron ja sähköpostiosoitteen, johon keskitetään jatkossa kaikki maatalousyrittäjien yhteydenotot.

  • Asiakaspalvelunumero on 08 5587 0400 (arkisin klo 9-15)
  • Sähköpostiosoite on lomitus@muhos.fi

Vanhat puhelinnumerot poistuvat alkuvuoden aikana ja uudet puhelinnumerot otetaan käyttöön mahdollisimman pian. Sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@muhos.fi.

Muutoksen taustalla on eri yksiköiden yhdistyminen Pohjois-Suomen lomituspalveluiksi, jota hallinnoi Muhoksen kunta.

Lomituspalveluohjaajille ei soiteta enää suoraan. Sen sijaan asiakaspalvelija kirjaa kaikki yhteydenotot ja välittää ne jatkokäsittelijälle. Lomituspalveluohjaajat ovat asiakkaaseen tarvittaessa yhteydessä puhelimitse.

Lomitussuunnitelmat kulkevat jatkossa turvasähköpostilla ja myös sijaisapuhakemuksien liitteet tulee jatkossa lähettää turvasähköpostilla. Tämä tehdään verkossa osoitteessa turva-muhos.jict.fi. Vastaanottajaksi valitaan lomitus@muhos.fi.

Lomituspyynnöt voi tehdä myös Lomitusnetissä osoitteessa mela.fi/asiointipalvelut.

Päivystys

Lomituspalvelut päivystää alkuvuoden ajan vain lomittajia tiimeittäin. Melan tietokantojen yhdistyttyä päivystyksestä tiedotetaan lisää. Niillä alueilla, joilla päivystystä ei ole ollut, päivystys otetaan käyttöön asteittain.

Pohjois-Suomen lomituspalvelut koostuu kolmesta tiimistä vanhojen paikallisyksiköiden mukaan. Tornio kuuluu pohjoiseen tiimiin:

  • Pohjoinen tiimi (Salla, Sodankylä, Ylitornio, Pudasjärvi)
  • Läntinen tiimi (Muhos, Siikalatva)
  • Itäinen tiimi (Posio, Ristijärvi, Sotkamo)

Itse järjestetyn lomituksen korvaushakemukset jatkossa Muhoksen kuntaan

Itse järjestetyn lomituksen korvaushakemukset vuodesta 2023 alkaen toimitetaan keskitetysti Muhoksen kuntaan joko postitse tai sähköpostitse.

  • Postitse osoitteeseen Muhoksen kunta, lomituspalvelut, PL 39, 91501 Muhos

Turvasähköpostilla verkossa osoitteessa turva-muhos.jict.fi (vastaanottajaksi valitaan lomitus@muhos.fi)

Sivun alkuun