Musiikkitoimittaja Arto Junttilan tuotantoa esillä kirjaston musiikkiosastolla

Musiikkitoimittaja Arto Junttilan Väylän Pyörre-tuotantoa on esillä  Tornion kirjaston musiikkiosastolla  22.11.- 20.12.2021Rajatonta Riemua Torniosta! -otsikon alla on vitriinillinen Väylän Pyörtheitä, kuvakollaaseja, sukupuuta ja  Tornio-triviakansio, johon pikkuhiljaa tulee lisäsivuja.

– Innostuin, kun kuulin, että Pop & Jazz Konservatorio Lappian opiskelijat ovat puuhaamassa Tuomas Lampelan johdolla Tornio 400-spektaakkelia, joka on saanut inspiraationsa minun kirjoittamista Poppi-kirjoista. Ajattelin, että voin vähän tsempata ja promota  ensi viikon konsertteja kasaamalla omaa materiaaliani näytille, Arto kertoo.

Hänen viisikymmenvuotisen musiikkikirjoittamisen ja muun julkaisutoiminnan  ydintä on ollut aina Tornio ja Tornionlaakso ja aika ennen Terveitä Käsiä.

-Ehdotettiin kyllä laajempaa näyttelyä ja tarjottiin isompaa tilaa, mutta se olisi vaatinut pidempää suunnittelua, mutta katomma, jos elonvuosia riittää. Sitä voisi laajentaa vaikka käsittämään koko Tornionlaakson,  mies visioi.

Sivun alkuun