Perhevapaalta työelämään – hae muutosvalmennukseen perhevapaalaisille

Perhevapaalta työelämään – hae muutosvalmennukseen perhevapaalaisille

Suunnitteletko työelämään palaamista? Haaveiletko ehkä uudesta urasta, työn löytymisestä tai opiskelusta perhevapaan päättyessä? Onko mielessäsi kysymyksiä, jotka aiheuttavat huolta? Hakeudu mukaan muutosvalmennukseen perhevapaalaisille.

Muutosvalmennus on tarkoitettu sinulle, torniolainen äiti tai isä, joka olet perhevapaalla/kodinhoidontuella ja sinulla on riittävä suomen tai ruotsin kielitaito.

Mitä hyödyt muutosvalmennuksesta?

  • Valmennus sujuvoittaa paluutasi perhevapaalta työelämään.
  • Valmennus tukee urasuunnitteluasi ja ammatinvalintaasi, selkeyttää omaa osaamistasi ja mahdollisia koulutusvaihtoehtoja
  • Valmennuksessa saat työkaluja hyvinvointisi edistämiseen, voimavarojesi vahvistamiseen sekä työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen.
  • Valmennuksessa saat verkostoja ja vertaistukea.

Valmennuksen toteutus

Valmennuksen lähtökohtana ovat osallistujien tarpeet sekä omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden vahvistaminen. Valmennusryhmän koko on 6–10 hlöä ja valmennuksen kokonaiskesto noin kolme (3) kuukautta. Valmennuksen toteuttaa Lappia-Koulutus Oy yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa. Valmennukseen kuuluu muun muassa henkilökohtaisen suunnitelman laatiminen sekä henkilökohtaista ja ryhmävalmennusta. Lue lisää.

Hakeutuminen valmennukseen

Hae valmennukseen osoitteessa www.perhevapaaltatyohon.fi > Palvelu > Ilmoittaudu palveluun. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti ja sinuun otetaan yhteyttä. Haku valmennukseen on avoinnna 31.3.2020 asti. Uusi ryhmä käynnistyy, kun ilmoittautuneita on 6–10.

Muutosvalmennus perhevapaalaisille

Lisätietoja
koulutuskoordinaattori Mirva Petäjämaa, Lappia-Koulutus Oy
puh. 040 705 3184
mirva.petajamaa@lappia.fi

Sivun alkuun