Nina Mya Tornioon uunituoreen julkaisun ohjelmistolla

Nina Mya Tornioon uunituoreen julkaisun ohjelmistolla

Tornion kaupungin juhlavuoden lähettilääksikin valittu torniolaislähtöinen jazzlaulaja ja säveltäjä Nina Mya (os.Höynälä) saapuu Tornioon uunituoreen Just another soul –julkaisunsa ohjelmistolla. Konsertti kuullaan torstaina 9.12. Musiikkitalolla.

Nina Mya (s. 1989) on palkittu ja kansainvälisestikin menestynyt torniolaislähtöinen jazzlaulaja ja säveltäjä. Hän on julkaissut neljä albumia: Flying Solo (Fredriksson Music 2012), Our Time (Texicalli Records 2014) ja Closure (Fredriksson Music 2016), joista viimeisin keräsi ylistyksiä myös kansainvälisesti Saksan julkaisun myötä. Neljäs albumi, Just Another Lonely Soul julkaistiin 23.7.2021 Flame Jazz Recordsin kautta.

Tornion Musiikkitalon keikalla 9.12. kuullaankin uunituoreen julkaisun ohjelmistoa, joka suomalaisten huippumuusikoiden käsittelyssä ei jätä ketään kylmäksi. Uusi levy on aiempaan poiketen selvemmin soulia, jossa kuitenkin kuuluvat edelleen jazzvaikutteet niin harmonioissa kuin loistavien muusikoiden soitossakin. Sävellykset ja tekstit ovat Myan omaa käsialaa ja kappaleiden vaikutteissa soi vahvasti 1970-luvun soul-nimet kuten Stevie Wonder, Donny Hathaway ja Aretha Franklin. Oman yhtyeensä ohella Mya on esiintynyt uransa varrella useiden kotimaisten ja ulkomaisten nimekkäiden artistien ja yhtyeiden kanssa, esimerkiksi Jukkis Uotilan, Iiro Rantalan, Frank McCombin ja UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa.

 

Yhtyeen kokoonpano Torniossa:
Nina Mya, laulu
Jukka Eskola, trumpetti
Pope Puolitaival, saksofoni
Henri Mäntylä, piano
Varre Vartiainen, kitara
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

 

Nina Mya, Just another soul -konsertti
Musiikkitalolla torstaina 9.12. klo 19.00
Lippu 15€, lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi.

Ennakkoliput ovat myynnissä kaupungintalon asiakaspalvelupiste Kompassissa. Lippuja myydään myös ovella konserttipäivänä, korttimaksulla. Konserttiin maksuvälineenä käy myös Kaikukortti. Koronapassi tarkastetaan yli 16 –vuotiailta.

 

Konsertin järjestää Tornion kulttuuritoimisto.

 

Kuva: Teemu Mattson

Sivun alkuun