Omakotitontteja tarjolla uudelta Färimäen asuinalueelta

Omakotitontteja tarjolla uudelta Färimäen asuinalueelta

Tornion kaupunki jatkaa uuden Färimäen asuinalueen rakentamista Torpin kaupunginosaan. Tässä vaiheessa vuokrataan uudelta Färimäen asuinalueelta Kettusenkaarella olevat kaupungin omistuksessa olevat pientalotontit omakoti-/paritalorakentamiseen kortteleista 54, 55, 57 ja 58. Tontteja on 9 kpl. Tontit on mahdollista lunastaa omaksi rakentamisen jälkeen. Maijuntien ja Koskelankaaren tonttien luovuttaminen harkitaan kysynnän mukaan.

Karttaote: Färimäki 2019

Hakemukset vuokrattavista tonteista on jätettävä 24.4.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Tornion kaupunki, Kaavoitus ja mittaus, Suensaarenkatu 4, 95400 TORNIO tai hakemus skannattuna osoitteeseen maankaytto@tornio.fi. Mikäli tonteille tulee päällekkäisiä hakemuksia, suoritetaan ar­von­ta erillisessä tilaisuudessa, josta ilmoitetaan hakijoille hakuajan jälkeen.

Tonttitiedot, hakukaavake sekä luovutusehdot ja vuokrahinnat löytyvät tonttipörssistä Tornion kaupungin internet-sivuilta (Huom. täppä päälle omakotitontti 1. kerr./TORPPI-KIVIRANTA). Tiedot tonteista esillä myös kaupungintalolla (5. krs). Rakentamisen aloittaminen on mahdollista kesällä 2019. Tontit tulee liittää kaukolämpöön asemakaavan määräysten mukaisesti.

Omakotitontteja myös Pirkkiössä, Kivirannalla ja Torpissa

Rakennetuilla alueilla Pirkkiön, Kivirannan ja Torpin (mm. Färimäen Faarisenkaarella) kaupunginosissa on vielä vapaana muutamia omakotitontteja vasta rakennetuilla alueilla. Tontteja voi hakea ympäri vuoden. Hakemuksen voi jättää sähköisenä tonttipörssin kautta tai paperisena em. osoitteeseen.

Lisäksi vapaita tontteja on Puuluodossa, Arpelassa ja Karungissa.

Muut tontit

Tornion kaupunki vuokraa/myy lisäksi kesämökkitontteja, rivi-ja kerrostalotontteja sekä Torpin ja Pirkkiön Kromilaakson alueelta yritystontteja.

Lisätietoja: maankäyttöinsinööri Janne Vierelä, p. 050436 6336.

Sivun alkuun