Omakotitontteja tarjolla

FÄRIMÄEN ALUEELTA 15. TORPIN KAUPUNGINOSASTA

Tornion kaupunki jatkaa uuden Färimäen asuinalueen rakentamista Torpin kaupunginosaan. Tässä vaiheessa vuokrataan uudelta Färimäen asuinalueelta
Koskelankaarella olevat kaupungin omistuksessa olevat pientalotontit omakoti-/paritalorakentamiseen kortteleista 60 ja 61. Tontteja on 9 kpl. Tontit on mahdollista lunastaa omaksi rakentamisen jälkeen. 

Hakemukset vuokrattavista tonteista on jätettävä 24.4.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Tornion kaupunki, Kaavoitus ja mittaus, Suensaarenkatu 4, 95400 TORNIO tai hakemus skannattuna osoitteeseen maankaytto@tornio.fi. Mikäli tonteille tulee päällekkäisiä hakemuksia, suoritetaan ar­von­ta erillisessä tilaisuudessa, josta ilmoitetaan hakijoille hakuajan jälkeen.

Tonttitiedot, hakukaavake sekä luovutusehdot – ja vuokrahinnat löytyy tonttipörssistä Tornion kaupungin internet-sivuilta (Huom. täppä päälle omakotitontti 1. kerr./TORPPI-KIVIRANTA). Tontit tulee liittää kaukolämpöön asemakaavan määräysten mukaisesti.

Koskelankaaren luovutettavat tontit_Karttaote

 

RAKENNETUILLA ALUEILLA 

Pirkkiön, Kivirannan ja Torpin (mm. Färimäen muilla kaduilla) kaupunginosissa on vielä vapaana muutamia omakotitontteja vasta rakennetuilla alueilla. Tontteja voi hakea ympäri vuoden. Hakemuksen voi jättää sähköisenä tonttipörssin kautta tai paperisena em. osoitteeseen.

Lisäksi vapaita tontteja Puuluodossa, Arpelassa ja Karungissa.

MUUT TONTIT  

Tornion kaupunki vuokraa/myy lisäksi kesämökkitontteja, rivi-ja kerrostalotontteja sekä Torpin ja Pirkkiön Kromilaakson alueelta yritystontteja.

Lisätietoja Janne Vierelä 050-4366 336.

 

TORNION KAUPUNGIN TEKNISET PALVELUT

Sivun alkuun