Omakotitontteja uudelta Pihlajasaaren alueelta

Omakotitontteja uudelta Pihlajasaaren alueelta

Tornion kaupunki on aloittanut uuden asuinalueen rakentamisen Pihlajasaaren kaupunginosaan toteuttamalla kesän 2023 aikana Mäkivuotinkuja-nimisen kadun niin, että kadun varren tontit ovat rakennettavissa ja ne asetetaan haettavaksi. Tonttien tarkemmat tiedot, hakuohjeet ja -lomakkeen löydät tonttipörssistä.

Tässä vaiheessa vuokrataan korttelien 9-12 alueelta 7 kpl pientalotontteja omakoti-/paritalorakentamiseen ja 2 kpl esim. rivitalorakentamiseen. Tontit on mahdollista lunastaa omaksi rakentamisen jälkeen.

Tontit asetetaan haettavaksi 15.9.2023 alkaen ja hakemukset vuokrattavista tonteista on jätettävä 6.10.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Tornion kaupunki, Kaavoitus ja mittaus, Suensaarenkatu 4, 95400 TORNIO tai hakemus skannattuna osoitteeseen maankaytto@tornio.fi. Mikäli omakoti-/paritalotonteille tulee päällekkäisiä hakemuksia, suoritetaan ar­von­ta erillisessä tilaisuudessa, josta ilmoitetaan hakijoille hakuajan jälkeen.

Mikäli rivitalotonteille tulee päällekkäisiä hakemuksia, viedään asia teknisten palvelujen lautakunnan käsiteltäväksi ja tonttien luovutuksista päätetään erikseen joko esim. arvonnalla tai tontinkäyttösuunnitelmien perusteella.

Tonttitiedot, hakukaavake sekä luovutusehdot – ja vuokrahinnat löytyy tonttipörssistä Tornion kaupungin internet-sivuilta (Huom. täppä päälle omakotitontti 1. kerr./PIHLAJASAARI tai rivitalotontti 1.kerr./PIHLAJASAARI). Tiedot tonteista esillä myös kaupungintalolla 6. krs.

Avaa kuva isompana klikkaamalla sitä:

 

Rakennetuilla alueilla

Pirkkiön, Kivirannan ja Torpin (mm. Färimäen Faarisenkaarella) kaupunginosissa on vielä vapaana muutamia omakotitontteja vasta rakennetuilla alueilla. Vapaana olevat tontit näet tonttipörssistä. Tontteja voi hakea ympäri vuoden. Hakemuksen voi jättää sähköisenä tonttipörssin kautta tai paperisena em. osoitteeseen.

Lisäksi vapaita tontteja Puuluodossa, Arpelassa ja Karungissa.

Lisätietoja 050-4366 336 tai 040-8354061.

Tornion kaupungin tekniset palvelut

Sivun alkuun