Päihdetyöntekijä/ohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen, haku päättyy 3.5. klo 15.00

Tornion kaupunki hakee vuoden määräaikaista työntekijää Päiväkeskus Väylän Valoon.

Väylän Valo on matalan kynnyksen päihteetön päiväkeskus, joka tukee asiakkaiden päihteetöntä elämää tarjoamalla toiminnallista ja sosiaalista kuntoutusta ja arjen tukea mm. tuettua asumista. Väylän Valo on osa Tornion kaupungin päihdepalveluita ja toimii kiinteässä yhteistyössä A-klinikan ja sosiaalitoimiston kanssa.

Päihdetyöntekijä/ohjaajan työtehtäviin kuuluu päiväkeskuksen päivätoimintojen ohjaus ja suunnittelu, asiakkaiden opastus, neuvonta ja tuki, kuntouttava työtoiminta sekä asumisen ohjaus ja tuki.

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kokemusta päihde- ja/tai mielenterveystyöstä. Tarjoamme kiinnostavan ja haasteellisen työn ja mahdollisuuden olla kehittämässä vaikuttavaa päihdetyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena määräaikaiseen toimeen on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava.

Sijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Määräaikaiseen toimeen valitun on esitettävä lain mukainen ote rikosrekisteristä (504/2002) sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.tornio.fi/avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai cv.

Lisätietoja sosiaalijohtaja Juha Fränti, juha.franti@tornio.fi tai p.040 547 2484

 

Linkki kuntarekryhakuun

Sivun alkuun