Piirrä tai askartele kaksikielinen matkailumaskotti Torniolle ja Haaparannalle

Piirrä tai askartele kaksikielinen matkailumaskotti Torniolle ja Haaparannalle

Two Countries One Destination -hankkeessa etsitään Tornion ja Haaparannan kaupunkien yhteistä matkailumaskottia.

Piirrä tai askartele kaksikielinen satuhahmo. Tarkoituksena on, että Tornio ja Haaparanta saavat yhteisen maskotin, joka myöhemmin voi edustaa kaupunkeja eri tapahtumissa. Maskotin tulee olla vekkuli kaikkien kaveri, joka on kaupunkien välisen yhteistyön ”lähettiläs”. Voit antaa maskotille myös nimen.

  • Kilpailu on tarkoitettu alle 12-vuotiaille lapsille.
  • Kolme osallistujaa palkitaan 15 euron arvoisella lahjakortilla Rajalla-kauppakeskukseen.
  • Kilpailutyön kääntöpuolelle on merkittävä osallistujan etunimi, ikä sekä huoltajan yhteystiedot.

Kilpailutyön voi palauttaa kirjekuoressa Rajalla-kauppakeskukseen, esiintymislavan vieressä olevaan palautuslaatikkoon. Merkitse kuoren päälle hankkeen nimi ”Two Countries One Destination”. Jos esimerkiksi kokonainen koululuokka haluaisi osallistua, voi kilpailutyöt lähettää myös kootusti osoitteeseen Eeva Skybäck, TCOD-hanke, Pakkahuoneenkatu 1, 95400 Tornio. Kilpailutyöt tulee palauttaa 15.9. mennessä.

Kaikki osallistuneet työt esitellään Rajalla-kauppakeskuksessa ”Matkailumaskotti”-näyttelyssä. Tarkemmat tiedot näyttelyn ajankohdasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin.

Suunnittelukilpailuun osallistuneiden töiden käyttöoikeudet siirtyvät Tornion ja Haaparannan kaupungeille, ja kaupungeilla on oikeus maskotin kehittämiseen ja tuotteistamiseen.

Henkilötietoja käsitellään GDPR-tietosuojalain mukaisesti ja säilytetään ainoastaan kilpailun edellyttämän ajan.

Sivun alkuun