”Pyydä apua” on uusi verkkopalvelu nuorille ja lapsiperheille

"Pyydä apua" on uusi verkkopalvelu nuorille ja lapsiperheille

Torniossa on avautunut uusi lapsille, nuorille ja perheille suunnattu ”Pyydä apua” -palvelu. Palvelun tavoitteena on auttaa ennaltaehkäisevästi ja estää ongelmien vaikeutumista.

Palvelussa asiakkaan ei tarvitse etukäteen tietää keneen ammattilaiseen tulisi olla yhteydessä tai mistä etsiä apua omassa asiassa, vaan palvelussa asiakas ohjautuu juuri oikeanlaisen tuen ja avun piirin. Palvelua voi käyttää missä ja milloin vain, ja siellä jätettyyn yhteydenottopyyntöön vastataan seuraavana arkipäivänä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteydenottoja käsittelevät Tornion kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palvelujen asiantuntijat.

Pyydä apua -yhteydenottolomakkeelle kirjoitetaan nimi tai nimimerkki sekä kotikunta. Valitusta yhteydenottotavasta riippuen lomakkeelle kirjoitetaan myös puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Lisäksi lomakkeelle kirjoitetaan vapaamuotoinen kuvaus yhteydenoton aiheena olevasta asiasta.

Lomake ei ole tarkoitettu akuutteihin hätätilanteisiin eikä sille kirjoiteta sosiaaliturvatunnusta tai muita salassa pidettäviä tietoja.

Pyydä apua -palvelun tuottavat yhteistyössä Tornion kaupunki ja Lapin tulevaisuuden sote-keskus hanke.

Pyydä apua

Lisätietoja

Heidi Juuso, perhekeskuskoordinaattori, Tornion kaupunki
Lapin Tulevaisuuden sote-keskus-hanke
heidi.juuso@lapha.fi
p. 040 687 9907

Sivun alkuun