Rakennustarkastajan virka, haku päättyy 28.2.2019 klo 15:00

Meri-Lapin ympäristöpalvelut hakee rakennustarkastajaa vakinaiseen virkaan Tornio ja Keminmaan alueelle. Rakennusvalvonta huolehtii toimialueen rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä ja antaa neuvoja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Toimialueella on neljä rakennustarkastajaa. Haettavan rakennustarkastajan pääasiallinen vastuukunta on Tornio.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on MRA 4 §:n mukaisesti rakennusalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen rakennusalan tutkinto sekä kokemusta rakennussuunnitteluun ja/tai rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää tietoteknisiä valmiuksia, suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä. Lisäksi kokemus rakennusvalvontatehtävistä, kunnallishallinnosta sekä LVI-tekniikan tuntemus katsotaan hakijan eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Täytä sähköinen hakemus Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat 28.2.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja antavat johtava rakennustarkastaja Markku Vaittinen puh. 0400 363 707 ja ympäristöpäällikkö Aapo Mäenpää puh.040 755 5891 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tornio.fi

Linkki Kuntarekryn hakuun

Sivun alkuun