Seminaarinkadun pohjoisosaan uusi kevyenliikenteen väylä, parkkipaikkoja ja autojen kääntöpaikka

Seminaarinkadun pohjoisosaan uusi kevyenliikenteen väylä, parkkipaikkoja ja autojen kääntöpaikka

Tornion Rakennussora Oy aloittaa Tornion kaupungin toimeksiannosta Seminaarinkadun pohjoisosan kadunrakennustyöt Seminaarinkadun pohjoisosassa viikolla maanantaina 7. kesäkuuta alkavalla viikolla. Urakassa rakennetaan uusi kevyenliikenteen väylä ja paikoitusaluetta Seminaarin koulun ja urheilukentän väliselle tiealueelle. Seminaarinkadun pohjoispäähän tulee uusi autojen kääntöpaikka. Urakkaan kuuluu myös hulevesijärjestelmän rakentaminen. Tornion Energia saneeraa rakennustyön yhteydessä alueen sähkökaapeleita ja uudistaa katuvalaistuksen.

Työt  alkavat maanantaina 7. kesäkuuta. Urakka valmistuu elokuussa.

Rakennustöitä tehdään pääasiallisesti arkipäivisin kello 7–20 välisenä aikana. Rakennustyöstä aiheutuu lähialueen asukkaille työkoneiden ja kuljetusajoneuvojen tuottamaa melu- ja pölyhaittaa. Rakennustyöstä aiheutuu myös muutoksia alueen kulkujärjestelyihin.

Pyydämme alueen asukkaita huomioimaan rakennustyömaan ja varoittamaan työmaasta erityisesti lapsia. Ajoneuvoliikenne Urheilukadun risteyksestä Seminaarinkadulle suljetaan. Myös jalan tapahtuvaa alueen läpikulkua pyydetään välttämään turvallisuussyistä.

Lisätietoja työmaasta antavat:

Tornion Rakennussora Oy
Väinö Maijala, p. 0400 696 181
Mika Kaarlela, p. 0400 443 124

Tornion kaupungin valvojana katupäällikkö
Janne Malila, p. 0400 670 248

Sivun alkuun