T-paita täydentää Torneå 1621 -tuotteiden valikoimaa toukokuussa

T-paita täydentää Torneå 1621 -tuotteiden valikoimaa toukokuussa

Erilaisten Tornio-tuotteiden valikoima täydentyy Torneå 1621 -paidalla. Uusi t-paita tulee myyntiin perjantaina 6. toukokuuta.

T-paitaa on saatavilla asiakaspalvelupiste Kompassista kaupungintalolta ja Tornionlaakson museosta. Aikuisten koossa t-paitaa on saatavilla koossa XS-XXL. Lasten kokoa on tarjolla yksi (3/4).

Upea Torneå 1621 -kuvitus on taiteilija, tekstiilisuunnittelija Susanna Sivosen käsialaa. Sivonen suunnitteli kuvituksen alkujaan Tornion 400-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Sivonen kertoo, että Torneå 1621 -kuosi on kerroksellinen tulkinta Tornion maisemista sekä pitkästä historiasta ja kaupunkikulttuurista.

– Visuaalinen kokonaisuus sisältää niin vuodenaikojen ja kaupungin värejä kuin Väylän sekä sen varrella kerrottuja tarinoita. Mielenmaisemia Torniosta -työnimellä syntynyt kuosi on toteutettu ilahduttamaan niin paikallisia kuin vieraita, kertomaan visuaalista tarinaa ainutlaatuisesta paikasta nimeltä Tornio, Sivonen kuvailee.

Tornå 1621 -tuoteperheeseen kuuluu myös vihko, postikortti ja juliste, kangaskassi, korvakorut, tulitikut sekä tarjotin.

Saatavilla on tuotteita myös Tornion 400-vuotisjuhlavuoden logolla. Logotuotteita ovat t-paita ja lippalakki.

Lue lisää

Sivun alkuun