Talous- ja hallintopäällikön virka, haku päättyy 18.2.2019 klo 15.00

Haemme teknisten palvelujen ja sivistyspalvelujen toimialoille yhteistä talous- ja hallintopäällikköä.

Talous- ja hallintopäällikön tehtävänä on ohjata, johtaa, valvoa ja kehittää teknisten palvelujen ja sivistyspalvelujen talouden hoitoa ja hallintotoimintaa lainsäädännön, annettujen määräysten sekä toimielinten päätösten mukaisesti. Tehtäviin kuuluu mm. talousarvion ja tilinpäätöksen laadinta, talousasioiden sisäisen valvonnan tehtävät sekä hallinnollisten asioiden valmistelu päätöksentekoa varten. Talous- ja hallintopäällikkö hoitaa teknisten palvelujen ja sivistyspalvelujen toimielinten sihteerin tehtävät sekä toimii teknisten palvelujen hallinnollisen toimiston ja varaston esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aikaisempaa kokemusta erityisesti taloushallinnon tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kunnallista hallintoa ohjaavan lainsäädännön tuntemusta sekä esimies- ja johtamistaitoja. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Kokemus kunnan teknisestä ja/tai sivistystoimen toimialasta katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat 18.2.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Markus Kannala, puh. 040 583 5980 sekä sivistystoimen johtaja Ilkka Halmkrona, puh. 050 591 5142 (etunimi.sukunimi@tornio.fi).

TORNION KAUPUNKI
TEKNISTEN PALVELUJEN LAUTAKUNTA

 

Linkki kuntarekryn hakuun

Sivun alkuun