Tornio-päivillä mennään kohti juhlavuotta

Tornio-päivillä mennään kohti juhlavuotta

Perinteiset Tornio-päivät tulevat taas! Tämän vuoden tapahtuman ajankohtana on 11.-18.5. ja teemana ”Kohti juhlavuotta”. 399 vuotta täyttävä Lapin vanhin kaupunki suuntaa katseensa jo tuleviin, seuraavan vuoden 400-vuotis juhliin. Tänä vuonna tehdään valmisteluja juhlavuotta varten, hiotaan yhteistyötä sekä herätetään mielenkiintoa Tornioon sekä sen tapahtumiin.

Lauantaina 16.5. järjestetään jo kolmatta kertaa iso toripäivä, johon kutsutaan kaupunkilaisia mukaan niin esittelijöiksi, esiintyjiksi kuin kävijöiksi. Toripäivä Victoriantorilla on kahtena aikaisempana vuonna kerännyt mukaansa vajaat 40 esittelijää mukaan lukien lukuisat eri toimintapisteet ja aktiviteetit kaikenikäisille. Kävijöitä toritapahtumassa neljän tunnin aikana on ollut arviolta 1500-2000. Tapahtuma tarjoaa näyteikkunan torniolaisen harrastamisen, perheiden palveluiden, opetuspalveluiden sekä yhdistysten tarjonnan esittelylle. Lisäksi torikauppiailla on mahdollisuus tulla ilmaiseksi myymään tuotteitaan torille. Tapahtuman lavalla järjestetään ohjelmaa, johon toivotaan myös ehdotuksia. Toritapahtuma järjestetään yhdessä Perheiden talon Kamraatti-hankkeen kanssa.

 

Tule mukaan järjestämään ohjelmaa!

Vireä kaupunkitapahtuma Tornio-päivät järjestetään 11.-18.5.2020, jolloin yksityishenkilöillä, järjestöillä ja yrityksillä Torniossa on mahdollisuus ideoida omaa ohjelmaansa tapahtumaan. Voit ilmoittaa tapahtumasi tai yksittäisen ohjelmanumerosi mukaan Tornio-päivien ohjelmaan 31.3.2020 mennessä tapahtuman sivujen kautta: https://www.tornio.fi/tornio-paivat

 

Tornio-päivät tapahtumaa koordinoi Tornion kulttuuritoimisto.

 

Lisätietoja

Tornion kulttuuritoimisto

kulttuuritoimisto@tornio.fi

 

Merja Stenberg

Tapahtumatuottaja, Tornio 400 –juhlavuoden koordinaattori

merja.stenberg@tornio.fi

040-7066637

Sivun alkuun