TornioHaparanda-matkailutoimiston uudet nettisivut palvelevat käyttäjää sujuvasti kaikilla päätteillä

TornioHaparanda-matkailutoimiston uudet nettisivut palvelevat käyttäjää sujuvasti kaikilla päätteillä

TornioHaparanda-matkailutoimisto on avannut uudistuneet nettisivut ja kaupunkien yhteisen tapahtumakalenterin osoitteessa www.visithaparandatornio.com.

Uudet verkkosivut ovat käyttäjäystävälliset ja toimivat hyvin myös mobiililaitteissa. Kolmekielisillä sivuilla on paljon kuvia, linkkejä ja karttatoimintoja. Ajankohtainen tieto löytyy nyt sivuilta nopeasti ja myös sosiaalisen median kanavat on nostettu hyvin esiin. Uuden sivuston myötä myös matkailutoimiston Instagram-tilin ja Facebook-sivun nimi vaihtuvat. Some-kanavat löytyvät jatkossa tunnisteella #visithaparandatornio.

Verkkosivuston sisältöjen ja tapahtumakalenterin toimintojen kehittäminen jatkuu. Sivuista voikin antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen info@haparandatornio.com.

TornioHaparanda turistbyrå lanserar ny webbsida

TornioHaparanda turistbyrå har lanserat på tisdag en ny webbsida www.visithaparandatornio.com.

Den nya webben förser besökarna med bättre och mer information. Nya webben är lättare att söka information på med telefon och surfplatta. I den nya webben är också sociala medier integrerade på enkelt sätt för att besökarna lättare ska få aktuell information. Webbsidan är på tre srpråk – finska, svenska och engelska.

Lisätietoja / För mer information:

Johanna Salmi
Matkailukoordinaattori / Destinationsutvecklare
Puh. / tel. +358 40 188 002

Sisko Kalliokoski
Matkailukoordinaattori / Turismutvecklare
Puh. / tel. +358 400 694 470

Sivun alkuun