Torniolle haetaan omaa leivosta

Torniolle haetaan omaa leivosta

Nyt etsitään Torniolle omaa leivosta! Tornion kaupunki ja Ammattiopisto Lappian elintarvikeala järjestävät yhteistyössä Tornio 400 -leivoskilpailun. Kilpailun tarkoituksena on innostaa leipurit ideoimaan juhlavuodelle oman nimikkoleivoksen.

Teemana kilpailuun on Tornio 400 vuotta. Tuotteiden tulee olla kokonaisuudessaan syötäviä ja makeita. Kilpailun on avoin niin seutukunnan kaikille asukkaille kuin yrittäjillekin. Kilpailun säännöissä arviointiperusteina ovat maku, ulkonäkö, teemanmukaisuus (alueellisuus ja kotimaiset raaka-aineet sekä Tornio 400 vuotta) ja tuotantoon soveltuvuus. Kilpailun voittajaleivoksen resepti luovutetaan kaikille vapaaseen käyttöön ja leivosta valmistetaan myyntiin juhlavuoden kunniaksi.

Reseptit kuvien kera tulee olla toimitettuna 30.9.2020 klo 15.00 mennessä kristiina.paakko@lappia.fi ja merja.stenberg@tornio.fi viitteellä Tornio 400 leivoskilpailu. Muista laittaa omat yhteystietosi mukaan.

Reseptit pisteytetään alla olevien kriteerien mukaisesti ja viisi (5) parasta leipojaa resepteineen pääsee jatkoon. Jatkoon päässeitä leipureita pyydetään toimittamaan koeleivokset arviointilaisuuteen, joka pidetään 6.11.2020. Voittajaleipuri palkitaan 400 euron arvoisella lahjakortilla voittajan valitsemaan torniolaiseen liikkeeseen sekä Tornio-tuotepaketilla.

Lisätietoja
Merja Stenberg
Tapahtumatuottaja, juhlavuoden koordinaattori
merja.stenberg@tornio.fi
p. 040 706 6637

www.tornio.fi/tornio400

Sivun alkuun