Tornion juhlaviikon päätapahtumissa turvaudutaan vaihtoehtoisiin suunnitelmiin

Tornion juhlaviikon päätapahtumissa turvaudutaan vaihtoehtoisiin suunnitelmiin

Tornion 400-vuotisjuhlavuoden Tornio-päiviä vietetään 10.-16.5.2021. Koronaepidemiasta ja sen kehitysnäkymistä johtuen joudumme turvautumaan juhlaviikon suurimpien tapahtumien osalta vaihtoehtoisiin suunnitelmiin.

Tornion kaupungin perustamispäivälle 12. toukokuuta suunniteltu kutsuvierastilaisuus sekä lapsille ja nuorille suunnatut konsertit siirretään syksyyn 2021. Suunnitelmissa ollut karnevaalikulkue sekä katutanssit perutaan.

Helatorstaille kaavailtu Pohjan Stadionin yleisöjuhla korvataan digitaalisella juhlalähetyksellä, jonka sisällönsuunnittelu on hyvässä vauhdissa. Luvassa on monipuolinen livelähetys, joka on sekoitus live-ohjelmaa ja ennakkoon videoitua materiaalia. Sopivana ajankohtana syksyllä järjestetään juhlakahvitus torniolaisille.

Tornio-päivien aikana järjestetään tänäkin vuonna lukuisia pienempiä tapahtumia vallitsevien koronarajoitusten puitteissa. Kuka tahansa voi järjestää oman tapahtumansa Tornio-päivien alle. Tornio-päivien tapahtumailmoittautuminen on auki 9. huhtikuuta saakka.

 

Poimintoja Tornio-päivien ohjelmasta verkkosivuillamme.

 

Lisätietoja:
Merja Stenberg, tapahtumatuottaja, Tornio 400 -juhlavuoden koordinaattori
merja.stenberg@tornio.fi tai p. 040 706 6637
www.tornio.fi/tornio400

Sivun alkuun