Tornion kaupunki etsii kahvilanpitäjää vuokralle uimahallin kahvioon

Tornion kaupunki etsii kahvilanpitäjää vuokralle uimahallin kahvioon

Tornion kaupunki tarjoaa vuokralle uimahallin yhteydessä olevaa kahvilaa. Kahvion kokonaispinta-ala on 55 m². Vuokra-ajan voi sopia erikseen. Vuokra-ajassa huomioidaan vuosittainen kesäajan uimahallin seisakki, joka on yleensä kesä-elokuun aikana. Kahvion tulee olla avoinna uimahallin aukioloaikoina tai erillisen sopimuksen mukaan. Vuokraa peritään vuodessa 11 kuukaudelta tai sopimuksen mukaan. Kahvio vuokrataan kalustettuna.

Kahvilan vuokra on 270 euroa kuukaudessa. Vuokraan sisältyy sähkö, lämpö, vesi ja jätevesi sekä kahvion asiakastilan lattioiden siivous ja asiakastilan peruspuhdistus. Vuokralainen huolehtii itse kahvilan yleisestä siisteydestä sekä kahvilan keittiön siivouksesta. Kahvilan pitäjällä tulee olla voimassa oleva hygieniapassi. Uimahalli on päihteetön, joten kahvilassa ei voi myydä tupakka- tai alkoholituotteita. Vuokran irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Lisätietoja 27.3.2023 alkaen Antti Härkönen, p. 040 681 7177 tai antti.harkonen@tornio.fi.

Pyydämme kirjallisia yhteydenottoja 14.4.2023 klo 12:00 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@tornio.fi tai postiosoitteeseen Tornion kaupunki, Sivistyspalvelut, Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio.

Mikäli kahvilanpitäjiksi ilmoittautuu useampi ehdokas, valinta tehdään haastattelujen perusteella. Valinnassa huomioidaan aikaisempi kokemus kahvilan pidosta sekä näkemykset uimahallin kahvilatoiminnan kehittämisestä.

Liitteet

SIVISTYSPALVELUT/LIIKUNTAPALVELUT

Sivun alkuun