Tornion kaupunki palkitsee jälleen menestyneitä torniolaisia urheilijoita ja joukkueita

Tornion kaupunki palkitsee jälleen menestyneitä torniolaisia urheilijoita ja joukkueita

Tornion kaupungin myöntämät urheilustipendit ovat haettavissa tammikuun loppuun asti. Stipendiin ovat oikeutettuja vuonna 2021 SM-tasolla mitalisijoille sijoittuneet torniolaiset urheilijat ja joukkueet.

Hakemuksen tulee olla seuran tekemä. Hakemuksesta on käytävä ilmi seuran virallinen nimi, tilinumero, hakemuksen tehnyt toimihenkilö ja tämän yhteystiedot, urheilijan nimi, ikä, laji, ikäluokka tai sarja, lajiliitto, saavutus sekä se, missä ja milloin tulos on tehty, kilpailun virallinen nimi on siis mainittava.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@tornio.fi tai postiosoitteella Tornion kaupunki, kirjaamo, Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio. Aiheeksi/kuoreen on merkittävä tunnus ”SM-urheilustipendi”.

Palkitsemisesta päättää elämänlaatulautakunta. Palkitseminen on tunnustus siitä myönteisestä julkisuudesta, jota urheilija on menestymisensä myötä tuonut kotipaikkakunnalleen.

Lisätietoja ja palkitsemisperiaatteet osoitteessa tornio.fi/avustukset. Lisätietoja antaa myös liikuntavastaava Antti Härkönen, antti.harkonen@tornio.fi.

Sivun alkuun