Tornion liikuntatoimen koronarajoitukset uimahallissa ja sisäliikuntatiloissa toistaiseksi

Tornion liikuntatoimen koronarajoitukset uimahallissa ja sisäliikuntatiloissa toistaiseksi

Tiedote 4.1.2022, päivitetty 13.1.2022

Tiedoksi asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille

Noudatamme Lapin aluehallintoviraston (LAAVI/1941/2021) antamia tartuntatautilain 58 §:n ja 58 d §:n mukaisia päätöksiä Lapin maakunnan alueelle ajalla 23.12.2021–22.1.2022 ja edelleen ajalla 23.1.-22.2.2022.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakasmäärää joudutaan rajoittamaan. Rajoitukset koskevat vain 16 vuotta täyttäneitä. Koronapassia ei kysytä. Asiakasmäärärajoituksia ei sovelleta oppilaitosten toimintaan, varhaiskasvatukseen eikä ammattiurheilemiseen.

Uimahalliin voidaan ottaa sekä naisten että miesten puolen asiakkaaksi yhtäaikaisesti enintään 20 henkilöä. Aula- ja pukuhuonetiloissa on vahva maskisuositus, puku- ja pesutiloissa suositellaan enintään 15 minuutin oleskelua kerralla.

Putaan sekä Arpelan ja Karungin sisäliikuntatiloihin saa osallistua seurakohtaiselle vuorolle korkeintaan 20 henkilöä.

Soveltavan liikunnan keppi- ja kuntoliikuntaryhmissä osallistujat jaetaan 15 henkilön lohkoihin.

Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä omalle vuorolle saavuttaessa ja vuorojen vaihtuessa. Kaikkien aikuisten vastuulla on ottaa toiset kävijät huomioon huolehtimalla turvaetäisyyksistä sekä käsihygieniasta sisään tullessa.

Pukuhuoneen käytön minimoimiseksi pyydämme välttämään tarpeetonta oleskelua pukuhuoneissa. Suosittelemme, että harjoituksiin tullaan ja niistä lähdetään varusteet päällä, mikäli mahdollista. Vältetään lisäksi ryhmien sekoittamista ja tarpeetonta kokoontumista sekä saattajien ja huoltajien tarpeetonta oleskelua sisätiloissa. Turvaetäisyyksien säilyttämistä esimerkiksi tauoilla korostetaan.

Harjoitusvuoron vastuuhenkilön täytyy huolehtia ja vastata vuoronsa aikana ohjeiden ja rajoitusten noudattamisesta sekä tiedottamisesta seuran sisäisesti.

Hyvällä yhteistyöllä edistämme terveysturvallisuutta.

Tornion kaupungin liikuntatoimi

Sivun alkuun