Tornion mallin toiminta työnhakijoille alkaa jälleen, tervetuloa mukaan

Tornion mallin toiminta työnhakijoille alkaa jälleen, tervetuloa mukaan

Tornion mallin toiminta käynnistyy jälleen. Toimintaa järjestetään tiistaisin klo 10–12, ja se koostuu erilaisista työllistymistä edistävistä luennoista, tietoiskuista, keskusteluista, vertaistiedon jakamisesta, verkkoseminaareista ja webinaareista sekä verkossa oppimisesta.

  • Ti 7.5. Työttömyysturvan aktiivimalli – perustietoa ja uusinta tietoa, kaupungintalon 1. krs. Virtu-piste
  • Ti 14.5. Työelämän uudet kuviot, Tornion Järjestötalo, Kemintie 53
  • Ti 21.5. Työnhaun startti-info, Tornion Järjestötalo, Kemintie 53
  • Ti 28.5. Oman osaamisen tunnistaminen, kaupungintalon 1. krs. Virtu-piste

Huomioithan vaihtuvan paikan!

Tavoitteena parantaa työnhakijoiden edellytyksiä työllistyä

Tornion mallin tavoitteena on tukea työnhakijoiden omaehtoista aktivoitumista ja parantaa heidän työllistymisedellytyksiään. Tarkoitus on myös tarjota mahdollisuus työnhakijoiden keskinäiseen ammatilliseen verkostoitumiseen ja vertaistiedon hyödyntämiseen. Lisäksi kaupunki haluaa tuottaa kaupunkilaisten omista tarpeista nousevia, työllistymisedellytyksiä parantavia palveluja ja toimintaa.

Tornion kaupungin kehittämän paikallisen palvelu- ja toimintamallin toiminta alkoi helmikuussa 2018 osana Lapin alueellista työllisyyskokeilua, jossa Tornio oli mukana. Tornion mallin palvelut ja toiminta oli tarkoitettu kaikille työnhakijoille, toimintaan osallistuminen oli vapaaehtoista ja osallistujille annettiin tarvittaessa osallistumistodistus, jonka voi toimittaa työttömyysturvan maksajalle.

Toiminta jatkuu nyt samaa linjaa noudattaen, ja Tornion mallin toimintaan osallistuminen kerryttää työttömyysturvan aktiivimallin edellyttämää aktiivisuutta.

Lisätietoja
Hanna Rääpysjärvi-Kangas
Palveluneuvoja, Tornion kaupunki
p. 040 660 3145
hanna.raapysjarvi-kangas@tornio.fi

Sivun alkuun