Tornion neuvolat avasivat chat-palvelun

Tornion neuvolat avasivat chat-palvelun

Oletko huolestunut lapsesi terveydestä? Onko sinulla kysyttävää laboratoriotuloksista? Pitääkö sinun siirtää varattu aika? Neuvola-chatin kautta sinun on helppo ottaa yhteyttä Tornion neuvolaan.

Tornion neuvolat ovat avanneet toukokuussa chat-palvelun. Chatin kautta asiakkaat voivat keskustella terveydenhoitajan kanssa joko anonyymisti tai omalla nimellään. Anonyymi keskustelu sopii parhaiten yleiseen neuvontaan, kun taas henkilökohtaisten asioiden hoitaminen edellyttää tunnistautumista. Palveluun tunnistaudutaan Suomi.fi-palvelun kautta esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Neuvola-chat on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-10 ja klo 12-14. Chat palvelee kaikkia Tornion kaupungin neuvolan asiakkaita muun muassa yleisessä terveysneuvonnassa, rokotusasioissa, ajanvarauksessa tai lasten sairauksiin liittyvissä kysymyksissä. Kysymyksiin vastaa Tornion neuvoloiden henkilökunta.

Palvelumuoto on uusi ja toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä. Kannustamme kuitenkin kokeilemaan rohkeasti!

Kaikki neuvolapalvelut kätevästi verkosta

Kaikki neuvolan palvelut (äitiysneuvola, lastenneuvola, perhesuunnittelu ja ehkäisyneuvola) löytyvät kätevästi myös verkosta. Sähköinen palvelukanava on avoinna ympäri vuorokauden ja kysymyksiä terveydenhoitajille voi jättää sitä kautta milloin vain. Terveydenhoitajat vastaavat kysymyksiin viiden (5) arkipäivän kuluessa. Palvelun käyttö on luottamuksellista ja turvallista.

 

Sivun alkuun