Kasataan Torniolle oma Spotify-soittolista – minkä biisin sinä haluat mukaan?

Kasataan Torniolle oma Spotify-soittolista – minkä biisin sinä haluat mukaan?

400-vuotiaalla Torniolla on pitkä historia myös musiikillisesti. Torniosta on ponnistanut monia huippumuusikoita ja itse kaupungista on sävelletty yksi jos toinenkin laulu. Siksi päätimme koota Torniolle oman Spotify-listan!

Soittolistalla soi Torniolle omistettuja ja torniolaislähtöisten artistien kappaleita. Riippuu kunkin musiikkimausta, mikä niistä tulee ensimmäisenä mieleen. Monelle se on epäilemättä Terveet kädet -yhtyeen Tornion kevät. Letkeämmän musiikin ystävä saattaa ajatella Stepan Kivirantaa tai Jukka Pojan kappaletta Älä tyri nyt. Vanhemmalle polvelle läheisempiä voivat olla Juha ”Watt” Vainion Veljet keskenään tai Lasse Hoikan ja Souvarien Joki Tornion. Mira Sunnarin ja Nina Myan sielukkaat tulkinnat ovat nautinto naislaulajia arvostaville.

Mikä Torniosta kertova tai torniolaisen tekemä kappale on juuri sinulle ”se” Tornio-biisi? Auta meitä täydentämään listaa ja vinkkaa meille suosikkiasi Facebookissa tai sähköpostilla kulttuuritoimisto@tornio.fi. Päivitämme soittolistaa ehdotustenne perusteella. Luodaan yhdessä Tornion näköinen musiikkielämys!

Sivun alkuun