Tornion torikesä kaipaa ohjelmaa – tule mukaan järjestäjäksi!

Tornion torikesä kaipaa ohjelmaa – tule mukaan järjestäjäksi!

Victoriantorilla järjestetään torimyyntiä lauantaisin klo 11–15 toukokuun puolivälistä syyskuulle asti. Torimyynnin lisäksi lauantaipäiviin mahtuisi kuitenkin myös muuta ohjelmaa. Kaupunki kaipaakin nyt kuntalaisten ideoita ja ehdotuksia torikesän oheisohjelmaksi. Onko tanssiseurallasi siis muuvit hallussa, bändilläsi kerrassaan eeppinen keikkalista, kaveriporukallasi näytelmäkerho tai haluaisitko kenties tulla vetämään torille vaikkapa torijoogaa?

Torikesän puuhanaiset ovat nyt avoimia hulluillekin ehdotuksille. Ideoitasi voit lähettää 30.4. mennessä alla olevan linkin kautta.

Inspiraatiota ideoihin voit hakea vaikka seuraavista teemapäivistä:

  • 18.5. Ravintolapäivä
  • 25.5. Siivouspäivä
  • 8.6. Suomalaisen saunan päivä
  • 6.7. Maailman suutelupäivä
  • 24.8. Kansainvälinen oudon musiikin päivä

Kaipaamme apuasi myös Rajakaarelle viime syksynä pystytetyn grillikodan nimeämisessä. Lähetä ehdotuksesi alta löytyvän linkin kautta 30.4. mennessä ja voit voittaa kaksi Jazz at Art Park -lippua!

Ps. Kiinnostaako torimyynti kesällä? Myyntipaikat ovat edelleen täysin ilmaisia ja jatkossa paikkoja voi varata kätevästi netissä osoitteessa https://torniobooking.fi/. Kaupunki tarjoaa myyntipöytiä 12 ensimmäiselle. Lue lisää Victoriantorin sivuilta.

Ilmoita tapahtumasi osaksi kesän toripäiviä

Ehdota nimeä Rajakaaren grillikodalle

Sivun alkuun