Torniossa syöhään taas yhessä kesäkuussa

Torniossa syöhään taas yhessä kesäkuussa

Tornion Apteekinpuistossa järjestetään jälleen yhteisruokailutapahtuma Syöhään yhessä! Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma sai kiitosta niin hienosta paikasta, tunnelmastaan kuin ohjelmastaankin. Apteekinpuistoon tuodaan pöydät ruokailua varten ja puisto sisustetaan piknikmatoin, viirein ja penkein. Pienellä estradilla luodaan tunnelmaa tapahtumaan elävän musiikin avulla.

Tilaisuuden juontaa Jukka Lamminen ja tapahtuman ohjelma on kaikille avointa, joten paikan päälle voi tulla nauttimaan pelkästä livemusiikistakin ilman noutoruokailua tai pöytävaraustakin. Tapahtuma-alueelle ei ole sallittua tuoda alkoholijuomia. Musiikkiesityksiä tarjoilevat Duo Julia ja jukka, The Molly, Dimitri Keiski ja Tuuba Kimalainen.

Tapahtumaan osallistuu torniolaisia ravintoloita, joista kukin tarjoaa etukäteen varattavissa olevaa noutoruokaa. Ruokaa voi noutaa ainakin Puistoravintola Ainosta, Umpitunnelista sekä ravintola Olofista. Ruokatilaukset ovat sitovia, joten vaikka myrskysää yllättäisi, voit silti syödä varaamasi ruoan kotonasi. Annokset varataan, noudetaan ja maksetaan ravintolaan.

Pöytävaraus tapahtumaan tehdään 30.5.-9.6.2022 välisenä aikana kulttuuritoimistoon osoitteessa www.tornio.fi/syohaanyhessa

 

Lisätietoja: Tornion kulttuuritoimisto

Sivun alkuun