Torniossa Syöhään yhessä elokuussa!

Torniossa Syöhään yhessä elokuussa!

Torniossa järjestetään kaupungin juhlavuoden kunniaksi perjantaina 13. päivä elokuuta yhdessä ruokailemiseen liittyvä tapahtuma. Tämä puistojuhlaa muistuttava tapahtuma on saanut inspiraationsa illallinen Suomen taivaan alla -konseptista, joka on kerännyt jo muutamien vuosien ajan eteläisen Suomen kaupunkien asukkaita ruokailemaan yhdessä pitkien pöytien äärelle. Tornion oma versio tapahtumasta rakentuu hyvän ruoan ja kulttuuriesitysten ympärille, paikkana kaunis Apteekinpuisto rantamaisemineen. Tapahtuman perusidea on noutoruoan nauttiminen puistoalueella yhdessä jaetun kokemuksen kautta.

Tapahtumassa mukana viisi ravintolaa

Tapahtumassa on mukana viisi torniolaista ravintolaa, joista kukin tarjoaa etukäteen varattavissa olevaa noutoruokaa tapahtuman ajan. Mukana ovat Toranda Magasin, Olof, Umpitunneli, Paja 1873 ja Puistoravintola Aino. Kaikista ravintoloista on mahdollista tilata annoksia joko ravintolakohtaisesti tai jopa ristiin eli osallistuja voi vapaasti valita pääruoan ja jälkiruoan vaikkapa eri paikoista.

Ohjelma

Rantaestradilla ruokailijoita viihdyttää flamencokitaristi Joonas Widenius, Tanssii tätien kanssa, Jukka ja Julia Lamminen, Julius Rantala & Saara ja vieraileepa alueella myös torniolaiseen historiaan pohjautuva roolihenkilö Kalkkimaan pappikin. Ilta huipentuu monille torniolaisille tutun Battaglia Nobilityn esiintymiseen tapahtuman lopussa Umpitunnelin takana olevalla lavalla.

Tapahtuman ohjelma on kaikille avoin ja paikan päälle voi tulla nauttimaan pelkästä livemusiikista pikniktunnelmissa ilman noutoruokailuakin ja pöytäpaikkavarausta. Tapahtuma on alkoholivapaa, joten alueelle ei ole sallittua tuoda alkoholijuomia.

 

Tiedot:

  • Syöhään yhessä! -tapahtuma järjestetään 13.8.2021 kello 16.30 -20.00 Torniossa, Apteekinpuiston alueella.
  • Menu- ja pöytäpaikkoja on varattavissa kolmeen eri kattaukseen
  • Menuvaihtoehdot julkaistaan kesäkuun aikana
  • Pöytä ja take-away -menuvarauskanava avautuu 3.8.2021 klo 12.00 ja se on avoinna 6.8.2021 klo 14.00 saakka.
  • tapahtumasta lisää netissä: tornio.fi/syohaanyhessa

 

Lisätietoja:
Tornion kaupunki

Merja Stenberg

tapahtumatuottaja, Tornio 400 -juhlavuoden koordinaattori

merja.stenberg@tornio.fi tai p. 040 706 6637

www.tornio.fi/tornio400

 

Tornion kaupunki

Pauliina Silvén-Alamartimo

Projektikoordinaattori, Tapahtumien kehittäminen Torniossa –hanke

pauliina.silven-alamartimo@tornio.fi tai p. 040-6483222

Sivun alkuun