Tutustu tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen

Tutustu tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen

Ovatko kaupunginvaltuuston Tornion kaupungille asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet? Onko kaupungin toiminta ollut tuloksellista ja tarkoituksenmukaista? Saavatko torniolaiset mahdollisimman hyvää vastinetta verorahoilleen ja palvelumaksuille?

Näitä asioita arvioi kaupunginvaltuuston valitsema tarkastuslautakunta, joka on lakisääteinen lautakunta. Se kokoaa arviotyönsä tulokset vuosittain keväällä arviointikertomukseen. Painopisteinä arvioinnissa tällä kertaa olivat koko kaupungin johtaminen ja hallinto, hyvinvointipalvelut sekä konserniyhteisöt ja omistajaohjaus.

Tarkastuslautakunnan kannanottojen tavoitteena on tukea kaupungin toimintaa kokonaisvaltaisesti sekä toimia toimintaa ja palveluja kehittävänä palautteen antajana. Hyötyjinä ovat sekä kaupunkiorganisaatio että kaupunkilaiset, jotka saavat avoimesti tietoonsa arvioinnin tuloksia.

Syyskuun loppuun mennessä kaupungin yksiköt vastaavat tarkastuslautakunnan kannanottoihin ja vastaukset käsitellään kaupunginvaltuustossa ja tarkastuslautakunnassa syksyn aikana.

Sivun alkuun