Haettavana asuintontteja rivitalo- ja muiden vastaavien kytkettyjen asuntojen rakentamista varten

Haettavana asuintontteja rivitalo- ja muiden vastaavien kytkettyjen asuntojen rakentamista varten

Tornion kaupunki ilmoittaa haettavaksi keskeiseltä kaupunkialueelta omistamansa vapaat asuintontit rivitalo- tms. kytkettyjen asuntojen rakentamista varten. Tontteja on yhteensä 11 kpl ja ne sijaitsevat seuraavasti:

  • 1 kpl Holmankosken alueella, Holmankoskenkadulla
  • 3 kpl Ainolanvainion alueella, Mattilankadun-Holmantien varrella
  • 3 kpl Kivirannan Luomatien varrella
  • 1 kpl Kivirannan Kurkitien varrella (ensisijaisesti paritalorakentamiseen)
  • 3 kpl Kivirannan Korpitien-Nikenkujan varrella.

Hakemukset vuokrattavista tonteista on jätettävä 28.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Tornion kaupunki, Kaavoitus ja mittaus, Urheilukatu 4, 95400 TORNIO tai hakemus skannattuna osoitteeseen maankaytto@tornio.fi.

Tontit vuokrataan aluksi ja ne on mahdollista lunastaa omaksi rakentamisen jälkeen. Hakijoiden tulee hakea tontteja tärkeysjärjestyksessä. Jos hakijalla on tarkoituksena rakentaa vierekkäisille tonteille yhtenä kokonaisuutena, tulee siitä erikseen mainita sekä esittää alustava tontinkäyttösuunnitelma. Kurkitien AP-tontti esitetään luovutettavaksi ympäristön rakentaminen ja tontin koko huomioiden ensisijaisesti paritalorakentamiseen. Mikäli tonteille tulee päällekkäisiä hakemuksia, tuodaan asia teknisten palvelujen lautakunnan käsiteltäväksi.

Tonttitiedot, hakukaavake ja -ohjeet sekä luovutusehdot ja vuokrahinnat löytyvät tonttipörssistä Tornion kaupungin kotisivuilta www.tornio.fi (Huom. valitse kartassa täppä päälle kohtaan RIVITALOTONTTI).

Muut asuintontit

Pirkkiön, Kivirannan ja Färimäen kaupunginosissa on vielä vapaana useita omakotitontteja vasta rakennetuilla alueilla. Tontteja voi hakea ympäri vuoden. Hakemuksen voi jättää sähköisenä tonttipörssin kautta.

Lisätietoja numerosta 050 436 6336.

Sivun alkuun