Victoriantorilla musisoidaan heinäkuussa joka lauantai

Victoriantorilla musisoidaan heinäkuussa joka lauantai

Heinäkuu on suomalaisten suosituin lomakuukausi, mikä tarkoittaa sitä, että suuri osa virastoista ja toimistoista sulkee ovensa lähes kuukaudeksi. Kaupungilla liikkuu sitä vastoin tavallista enemmän ihmisiä, joita pyritään houkuttelemaan heinäkuussa Victoriantorille nauttimaan elävästä kaupunkikulttuurista. Lomakauden ajan Tornion kesätorilla on joka lauantai tarjolla elävää musiikkia. Merkkaahan siis seuraavat esiintymiset keikkakalenteriisi!

  • 6.7. Duo Anni Mesilaakso & Henri Nilsen
  • 13.7. Trubaduuri Tero Kemppainen
  • 20.7. Duo Riinamaija Koivumies & Sami Köngäs
  • 27.7. Trubaduuri Tuomas Julku

Lisäksi torilla pääsee nautiskelemaan joka lauantai 4H-yhdistyksen pullakahveista pientä korvausta vastaan. Tule siis kahvittelemaan tai fiikkaamaan rajattomasti Victoriantorille.

Torimyyjille on tilaa

Lauantaisin Victoriantorilla järjestetään myös torimyyntiä klo 11–15 välisenä aikana. Myyjiksi ovat tervetulleita kaikki ja myyntipaikat ovat täysin ilmaisia. Paikan voi varata kätevästi sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kaupungilla on 12 puista toripöytää, joita saa lainata myyntikäyttöön. Pöytien mitat ovat 80 x 120 cm, ja niihin saa tarvittaessa liitettyä päivänvarjon, joka suojaa sekä myyjää että myytäviä tuotteita Suomen suven vaihtelevissa olosuhteissa.  Myyjä saa myös käyttää omaa myyntikalustoaan, kunhan se on ulkonäöltään siistiä. Jos myyjä käyttää omaa myyntikalustoa, ei ennakkovarausta ole välttämätöntä tehdä.

Koska kaupungin toripöytien säilytystila on ahdas, täytyy pöydät aina kasata ennen käyttöä ja purkaa myynnin päätteeksi sekä viedä takaisin varastokojuun sisälle. Mikäli pöytien kasaamisessa tai toritoiminnassa yleisesti tulee vastaan tenkkapoo, löytyy apu onneksi läheltä: 4H-yhdistyksen kahviotyöntekijöiltä löytyy vastaus kaikkiin yleisimpiin toritoimintaa koskeviin kysymyksiin.

Aurinkoista ja mukavaa torikesää kaikille!

Toritoiminnan usein kysytyt kysymykset

Opas aloittavalle torimyyjälle

Sivun alkuun