Tornio 365 -valokuvakilpailu on käynnissä!

Lisätty: 12.6.2017

  

 

Ota sinäkin osaa Tornio 365 -valokuvakilpailuun!

 

Tornio kutsuu kaikki osallistumaan kaupungin uudistuvien kotisivujen ilmeen luomiseen. Etsimme otoksia, jotka kuvaavat kaupunkia erilaisista vinkkeleistä – niin kaupungin parhaita puolia kuin rosoa ja särmää, ihmisiä ja tapahtumia, paraatipaikkoja ja salaisia poukamia, työtä ja vapaa-aikaa! Olet sitten lapsi, nuori tai aikuinen, tule mukaan ja kerro kuvin, miltä juuri sinun Torniosi näyttää. Parhaat otokset palkitaan Tornio 365 -valokuvakilpailussa, jonka satoa uudistuvilla kotisivuilla tullaan käyttämään.

Tornio 365 -valokuvakilpailussa on kolme sarjaa – alle 12-vuotiaiden, 12–18 -vuotiaiden sekä 18 vuotta täyttäneiden sarja. Kilpailuun voivat siis osallistua kaikki ikään ja myös asuinpaikkakuntaan katsomatta. Kilpailukuvan täytyy kuitenkin olla Torniossa kilpailuaikana otettu. Kilpailuaika on 15.6. – 1.9. Kisan voittajat valitsee tuomaristo, ja myös yleisö pääsee kisan päätteeksi äänestämään omaa suosikkiaan. Lue kilpailun säännöt tästä.

Kaupungin kotisivut uudistuvat täysin loppuvuodesta 2017. Uusista sivuista tehdään selkeät ja helppokäyttöiset ja samalla ilmeeltään raikkaat ja nykyaikaiset. Pääosassa uusillakin sivuilla ovat palvelut kuntalaisille, mutta myös vuorovaikutteisuutta vahvistetaan ja erilaisia osallistumisen ja vaikuttamisen kanavia nostetaan paremmin esiin.

 

Tornio 365 -valokuvakilpailun säännöt

 

Takaisin

Jaa tämä Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa tämä Twitterissä