Aineen taidemuseon kahvila Café Aine

Café Aine kutsuu niin museokävijät kuin ohikulkumatkallakin olevat kahvikupposen äärelle ja nauttimaan upeasta näköalasta. Tarjolla on kahvia, teetä ja erilaisia virvokkeita sekä tuoretta suolaista ja makeaa leivonnaista, joissa pyritään käyttämään tuoreita raaka-aineita sesongin mukaan.. Valikoimissa on myös erikoiskahveja. Tuotteet tehdään mahdollisuuksien mukaan laktoosittomiksi ja myös muut ruoka-aineallergiat otetaan huomioon. Gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy lähes aina. Café Aineesta saa tuotteita kauniisti pakattuna kotiin tai lahjaksi viemisiksi.

Café Aine on avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti ti-to 11-18, pe-su 11-15. Kahvilaan on vapaa pääsy. Sunnuntaisin kirjaston ollessa suljettu, ovat päivän lehdet luettavissa kahvilassa. Kahvilasta löytyy langaton netti. Café Aine on vuokrattavissa myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Kahvilasta saa esimerkiksi kokoustarjoilut ja kahvitukset. Tilat soveltuvat erinomaisesti isompiakin juhlatilaisuuksia varten.

Café Aine tekee tuotteita myös tilauksesta.

Ajankohtaista:

Café Aineeseen katetaan lounas joka torstai klo 11-13. Lounas sisältää tuoreista raaka-aineista alusta alkaen tehdyn pääruoan lisukkeineen, talon leivän levitteineen, ruokajuoman, jälkiruoan ja kahvin tai teen. Hinta 10,00 e/hlö.

 

   

Hinnasto:
pieni kahvi/ tee 1 €
iso kahvi/ kaakao 2 €
mehut 1/1,50 €
virvoke 2 €
leivonaiset (makeat ja suolaiset) 1-5 €
makeiset, jäätelöt 1-3 €

Avoinna:

Ota yhteyttä:
Aineen taidemuseo / Café Aine
Torikatu 2 95400 Tornio
050 594 6868
aine.taidemuseo@tornio.fi

Seuraa:
Facebook: Café Aine
Instagram: cafeaine

Sivun alkuun