Experience Our Stories

19.10.2018-6.1.2019

Experience Our Stories näyttely kokoaa yhteen tarinoita Revontultentieltä. Näyttely esittelee alueemme rikasta kulttuuri- ja kieliperintöä paikallisten ja vierailijoiden näkökulmasta, kertoen tarinaa ihmisistä reitin varrella. Revontultentien vaihteleva maisema tulee esiin mm. elokuvan ja musiikin kautta. Viimeisen kahden vuoden aikana tarinoita on kertynyt satoja, mutta niitä kaikkia yhdistää kolme teemaa; Pohjoisuus (Northern) Valon vaihtelu (Lights) ja Reitti (Route).

Revontultentie kulkee Suomen ja Ruotsin (Tornio-Haaparanta) kautta Norjan Tromssaan. Hanke on saanut EU:n Interreg Pohjoinen –rahoitusta.

Näyttelyn avajaiset järjestetään perjantaina 19.10.2018. Avajaisiin on vapaa pääsy. Ilmoittautuneille tarjolla pientä purtavaa! Ilmoittaudu täällä.
Itse näyttely on yleisölle avoinna 6.1.2019 saakka.

Työpaja koululaisille

Näyttelykäynnin yhteyteen voi varata tarinatyöpajan, jossa oppilaat saavat ryhmissä kehitellä pienen tarinan kuvia apuna käyttäen. Näyttelyvierailu ja työpaja sopivat erinomaisesti esimerkiksi äidinkielen opetuksen yhteyteen. Varaa näyttelyesittely ja työpaja: 050 597 1559, maakuntamuseo@tornio.fi tai museolehtori Linda Vuollolta linda.vuollo@tornio.fi, 040 631 8339.

Sivun alkuun