Varaa oma vierailusi!

Opastukset ja käynnit museossa ovat maksuttomia Tornion ja Haaparannan  kouluille. Otamme koululaisryhmiä vastaan myös museon normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, klo 8 alkaen.

1–3-luokkalaisille opastuksen suositeltava kesto on noin 45 minuuttia, josta opastusta on reilu 30 minuuttia ja loput ajasta omaa tutustumista museoon.  Vanhempien oppilaiden opastuksen kesto voi vaihdella tunnista puoleentoista.

Opastuksen voi varata perusnäyttelyyn tai vaihtuvaan näyttelyyn. Nuoremmille oppilaille suosittelemme kierrosta vain osassa museota. Vanhemmille voidaan poimia sopiva kokonaisuus näyttelyn koko sisällöstä.

Ilmoitathan ryhmäsi käynnistä etukäteen, vaikket ottaisikaan opastusta.

Opastusmaksu muille kuin Tornion tai Haaparannan koululaisryhmille
  • ma-pe klo 17 saakka 30€/300 kr
  • iltaisin ja viikonloppuisin 50 €/500 kr

Yli kymmenen hengen ryhmät saavat alennusta pääsymaksusta, norm. 5 e/hlö, ryhmät 3 e/hlö. Alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi, samoin opettajat.

Työpaja näyttelyvierailun yhteyteen

Iskunyöri ja spiraalikoristeet

Muinaispuvusta Marimekkoon -näytettelyn opastuksen yhteyteen on tarjolla maksuton työpaja. Työpajassa askarrellaan muinaispukujen hengessä nauha iskunyöritekniikkaa käyttäen ja koristellaan se pronssispiraalein. Työpaja soveltuu oppilaille 4-luokasta ylöspäin.

Lisätietoa näyttelystä täällä.


Varaukset ja tiedustelut:
Lippukassa
050 597 1559
maakuntamuseo@tornio.fi

Museolehtori Linda Vuollo
040 631 8339
linda.vuollo@tornio.fi

 

Sivun alkuun