Päihdepalvelut

Poikkeustilanteesta johtuen A-klinikan päivystysvastaanotto: ma-ke klo 9-11 ja muut tapaamiset toimivat vain ajanvarauksella: ma-pe klo 8-16. Varaa aika aina puhelimitse p. 040-825 0383. Ryhmät ovat tauolla tällä  hetkellä.

Torniolaisille päihteidenkäyttäjille ja riippuvuusongelmaisille sekä heidän läheisilleen on tarjolla monipuolisia hoito- ja kuntoutuspalveluja sekä päihteetöntä päiväkeskustoimintaa. Palveluihin voi olla yhteydessä, jos on huolissaan itsestään tai läheisistään.

Päihdehoitolaitoksiin hakeudutaan A-klinikan kautta. Laitoshoitoon täytyy olla A-klinikan lähete (hoidontarpeen arviointi). A-klinikan päivystysajan ulkopuolella, ota yhteys Tornion terveyskeskuksen päivystykseen.

Verkkoneuvonta

Virtuaali sosiaali- ja terveyspalvelukeskus virtu.fi tarjoaa sähköisiä asiointipalveluja verkossa osoitteessa virtu.fi. Tornion kaupunki järjestää palveluun verkkoneuvontaa ja opastusta muun muassa perhe- ja sosiaalipalveluissa.

Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelun käyttäminen on luottamuksellista ja maksutonta ja vastaajina toimivat Tornion kaupungin päihdetyön ammattilaiset. Verkkoneuvonta on auki ympäri vuorokauden. Vastauksen kysymykseen saa viiden (5) vuorokauden kuluessa.

Sivun alkuun