Hengityshoitajan vastaanotto

Hengityshoitajien palveluja voivat käyttää kaikki hengityselinsairauksia (esim. astma, keuhkoahtaumatauti) potevat asiakkaat. Hengityshoitajan palveluja ovat ohjaus, neuvonta, ennen lääkärinvastaanottoa tarvittavien tutkimusten järjestäminen (PEF-mittaukset, seurantatutkimukset ym), ja muihin tarvittaviin tutkimuksiin ohjaaminen sekä lääkärin vastaanotosta sopiminen. Hengityshoitajan vastaanotto sijaitsee päivystysvastaanoton tiloissa.

Hoitoon päästäkseen asiakas ottaa yhteyttä lääkärinvastaanottoon, jossa hänen hoidon tarpeensa ja hoitoon pääsyn ajankohta arvioidaan.

 

Mehiläinen Länsi-Pohja tuottaa terveyspalveluita Torniossa 18.6. lähtien – palvelut asiakkaille jatkuvat normaalisti

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy ottaa vastuulleen osan Tornion terveyspalveluiden tuotannosta 18.6.2018 alkaen. Palvelutuottajan vaihtuminen ei aiheuta muutoksia asiakkaiden palveluun tai henkilökunnan työsuhteisiin. Kaikki varatut ajat hoidetaan normaalisti ja palveluntuotannon aloitus ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Ajanvaraus ja neuvonta palvelevat normaalisti.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n vastuulle siirtyy kiire- ja ajanvarausvastaanotot sekä lääkäripalvelut neuvola- ja ikääntyneiden palveluihin, kuntoutuspalvelut, suun terveydenhuolto, perusterveydenhuollon laboratoriopalvelut sekä työterveyshuolto kuntien työntekijöille sekä näiden kuntien työterveyshuollon järjestämisvastuun mukainen työterveyshuolto.

Lisätietoja Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n toiminnasta osoitteesta www.mehilainenlansipohja.fi

Sivun alkuun